Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser

Romexpo te alimentează cu energie

ExpoEnergiE are loc între 12 şi 15 octombrie 2016

Târgul internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale - ExpoEnergiE (www.eee-expo.ro) începe pe 12 octombrie, la Romexpo.

Evenimentul este dedicat atât producătorilor, distribuitorilor, autorităţilor şi specialiştilor din industriile energiei, cât şi producătorilor de echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale şi devine o platformă de interacţiune între jucătorii din acest domeniu.

Între 12 şi 15 octombrie, Romexpo reprezinta punctul de întâlnire al proiectelor şi modalităţilor inovative de cooperare între companii şi autorităţi publice, în domeniul eficienţei energetice şi de identificare a potenţialului de care dispune România în vederea atragerii de investitori.

ExpoEnergiE are printre obiective şi readucerea în atenţia autorităţilor publice şi a factorilor de decizie de la nivel macroeconomic a modalităţilor în care România ar trebui să valorifice resursele de care dispune.

ExpoEnergiE este locul în care companiile din domeniul echipamentelor, tehnologiilor și serviciilor pentru industria de petrol şi gaze naturale pot prezenta diferite oferte și noutăți pe care le propun pieței de profil.

A şasea ediţie a ExpoEnergiE se va desfăşura în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO în perioada 12 – 15 octombrie 2016, în acelaşi timp cu TIB (www.tib.ro) – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti şi INVENTIKA (www.expoinventika.ro) – Salonul de invenţii şi inovaţii.

Program de vizitare:
12-14 octombrie 2016, orele 10:00-18:00
15 octombrie 2016, orele 10.00-16.00

Acces:
Bilet intrare: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită
Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând aici platforma de bilete Romexpo
 

Alte informaţii despre eveniment pot fi accesate pe:

                       •  Website-ul www.eee-expo.ro

                       •  ExpoEnergieE Romexpo

Membra a

.

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici

Copyright (c) 2016 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate