Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser

GLOBAL BEAUTY EXPERT prezinta la Cosmetics Beauty Hair 2016 solutii de ingrijire si infrumusetare de calitate!

GLOBAL BEAUTY EXPERT, unic importator multibrand, reprezinta un punct de reper in piata romaneasca de produse cosmetice profesionale.

• Keune Haircosmetics, brand olandez renumit inca din anul 1921 ca inventator al solutiei de permanent constituie de peste 10 ani in Romania sinonimul calitatii si elegantei.

• Kiela (Olanda) este unul din cei mai importanti producatori europeni de mobilier profesional pentru saloanele de coafura inca din 1939, fiind partenerul saloanelor Tony&Guy din UK.

• Echipamentele electrice DIVA (uscatoare, placi, masini de tuns, etc.) se remarca prin preturi competitive, finisaje spectaculoase si calitate inalta.

• Foarfecii E-Eqwip reprezinta marca 100% germana ce garanteaza coaforilor calitate, fiabilitate si siguranta in folosirea produsului.

BOND FUSION
Keune aduce pe piata romaneasca un serviciu premium Bond Fusion. Bond Fusion ofera par sanatos, flexibil, protejat, indiferent de procedura chimica folosita.
 


3 PASI SIMPLI:

Pas 1 - CONSTRUCTIE
Adaugat in formula chimica, Keune Bond Builder creaza noi legaturi in firul de par si ii protejeaza structura interna. Rezultat: par mai puternic si mai ingrijit.

Pas 2 - CONSOLIDARE
Tratament intens hidratant si reparator, ce potenteaza puterea pasului 1.

Pas 3 – REVITALIZARE
Ideal pentru mentinerea rezultatelor la domiciliu, acest sampon tratament este perfect pentru mentinerea rezultatelor obtinute la salon.

MAXIM DE FORTA PENTRU PARUL TAU
Garanteaza de 2 ori mai multa forta pentru par in comparatie cu procedurile chimice utilizate fara Bond Fusion.
 
INGRIJIRE CONTINUA
Par de 5 ori mai ingrijit, dupa 5 spalari.* PANA LA 43% MAI PUTIN PAR RUPT. Dupa 1000 pieptanari.

Pentru mai multe detalii despre produsele de ingrijire si beneficiile lor, vizitati standul GLOBAL BEAUTY EXPERT din cadrul Cosmetics Beauty Hair! 

 www.expocosmetics.ro!

.

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici

Copyright (c) 2016 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate