Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser

TONY BELFATTO vine la Cosmetics Beauty Hair,
intre 29 septembrie si 2 octombrie, la Gala „Maria Pauna Academy”

Cel mai mare targ de toamna dedicat produselor si echipamentelor pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura – COSMETICS BEAUTY HAIR, ce va avea loc la Romexpo intre 29 septembrie si 2 octombrie (Pavilioanele C1, C2, C4), va gazdui prima editie a Galei „Maria Pauna Academy”.

Maria Pauna este cea care a revolutionat piata de beauty din Romania, reusind sa aduca in atentia viitorilor specialisti din industria frumusetii o noua ocupatie, Dermopigmentist, pe care reuseste sa o introduca in nomenclatorul calificarilor din Romania. Astfel, prima editie a Galei „Maria Pauna Academy” reprezinta o incununare a acestei reusite.

Gala va beneficia de participarea, ca invitat special, a lui Toni Belfatto, presedintele Asociatiei Italiene de Dermopigmentisti, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti din domeniu, la nivel mondial, participant la peste 50 de congrese internationale de medicina estetica si micropigmentare.

In cadrul Galei vor fi decernate 12 premii, pentru cei mai buni artisti din Romania si cele mai prospere Societati Comerciale din domeniu.

Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o procedura de infrumusetare, numita si machiaj semi-permanent. Acest tip de make-up are scopul de a corecta, a evidentia si de a infrumuseta fizionomia. Se foloseste o tehnica total diferita folosita de cea pentru realizarea tatuajului clasic, prin care cu ajutorul unui aparat special se introduce pigment in piele (in stratul superior al epidermei), pentru a simula machiajul trasaturilor fetei, cum ar fi conturul ochilor, buzelor sau accentuarea sprancelelor.

„Dermopigmentarea se practica in Romania de peste sapte ani, dar pana acum nu a fost legiferata sub nicio forma, motiv pentru care inscrierea si formarea viitorilor specialisti in frumusete a devenit o necesitate, odata cu alinierea la legislatia europeana”, a spus make-up artistul Maria Pauna.


Pentru a lua parte la programul de evenimente, va asteptam sa vizitati Cosmetics Beauty Hair 2016, intre 29 septembrie si 2 octombrie, Pavilioanele C1, C2, C4!

.

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici

Copyright (c) 2016 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate