Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser

DENTA - Evenimentul noutăților în stomatologia românească

Între 20 și 22 octombrie, în Centrul Expoziţional ROMEXPO (Pavilioanele C1, C2, C4 și C5,) va avea loc cea de-a 34-a ediţie a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA, cel mai reprezentativ eveniment de profil din România.

Ediţia de toamnă DENTA 2016 oferă publicului de profil ocazia de a afla ultimele noutăți în materie de echipamente si tehnologii dezvoltate în domeniul medicinei şi tehnicii dentare. Vizitatorii specialiști vor avea posibilitatea de a se informa şi de a achiziţiona aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale, oferite doar pe parcursul expoziţiei.

La eveniment sunt aşteptate sa expună peste 140 de companii din: Elvetia, Franța, Germania, Italia, Spania, Ungaria, România, Pakistan, Polonia, China și Coreea de Sud.

În cadrul DENTA se vor desfăşura o serie de simpozioane, conferințe, cursuri teoretice şi demonstraţii practice la care vor fi abordate subiecte de actualitate, privind tendinţele şi viitorul stomatologiei. Aceste evenimente conexe au loc cu participarea unor lectori de prestigiu din ţară şi din străinătate.
DENTA este un eveniment dedicat exclusiv specialiștilor din domeniul stomatologiei și tehnicii dentare, astfel că sunt așteptați la eveniment peste 4000 de vizitatori care activează ca: medici dentiști, tehnicieni dentari, membri ai asociațiilor și instituțiilor din domeniu, studenți la universitățile de profil.

Conferințe și simpozioane, la DENTA 2016
Timp de trei zile (20-22 octombrie), ROMEXPO va găzdui, în cadrul DENTA, o serie de conferințe, simpozioane și prezentări, cu participarea unor prestigioși profesori universitari doctori, pe teme care aduc medicina dentară românească în pas cu practicile internaționale în domeniu.

În acest context, Asociația Dentară Română pentru Educație organizează simpozionul internațional “Practici curente în medicina dentară contemporană” (20-22 octombrie, Centrul de Presă ROMEXPO, orele: 10:00 - 18:00).

De asemenea, Asociația Furnizorilor de Produse Stomatologice din România va organiza în Pavilionul C1, între 20 și 22 octombrie:
• Cursuri:
     - Poți trata ceea ce vezi - diagnostic inovativ, mai putin invaziv și tratament - curs de radiologie;
• Prezentări: 
     - Restaurări estetice nonmetalice: ceramică, zirconiu și combinații; 
     - Echipamente optice și utilizarea laserelor în stomatologia modernă
     - Innovation for efficient and mastered anesthesia.
• Introduceri teoretice urmate de demonstrații practice: 
     - Introducere în inhalosedarea cu protoxid de azot. Master Flux de la Tecno-Gaz
     - GC Initial, de la rutina zilnică la cazuri de o estetică desăvârșită.
Pentru informatii si inregistrare la programul evenimentelor stiintifice organizate de Asociatia Dentara Romana pentru Educatie puteti suna la: 0735.523.366.

În cadrul DENTA, vor fi prezente, între 20 și 22 octombrie:
Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România - Ardeal Nord (A.M.S.P.P.R. Ardeal Nord). Printre manifestările susținute de asociație în cadrul DENTA Ediția de toamna 2016 se numără:
     - Conceptii si tehnici in amprentarea campului protetic edentat total;
     - Boala parodontala versus afectiunile periimplantare – asemanari si deosebiri;
     - Curs demonstrativ - utilizarea A-PRF si I-PRF în practica de zi cu zi;
     - Concepte, idei și soluții digitale în vederea eficientizării calității muncii tehnicianului dentar, cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM;
     - Curs-workshop piezosurgery;
     - Totul despre fondurile europene si finantarea clinicilor Stomatologice.
Pentru informații despre taxe de participare și înregistrare în cadrul cursurilor și congresului organizate de A.M.S.P.P.R. Ardeal Nord, puteți suna la: 0740.993.833 sau 0728.930.849.
 
Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România - București (A.M.S.P.P.R. București) care organizează workshop-ul: Refacerea morfologiei proximale si ocluzale prin restaurari directe in zona posterioara.

Mai multe informaţii despre ediția de toamnă a DENTA se regăsesc pe www.denta.ro Programul manifestărilor conexe (conferințe, seminarii, prezentări și demonstrații practice) evenimentului se găsesc aici.

Program de vizitare DENTA:
20-22 octombrie 2016: între 10.00 și18.00

Bilet intrare: 10 lei/zi

Acces:
Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;
Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.
Tarif parcare: 3 lei/oră

Membra a

.

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici

Copyright (c) 2016 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate