Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser

Cele mai bune oferte pentru turismul intern, de la
BIBI TOURING si SEPTIMIA RESORT!

Romexpo va asteapta intre 17 si 20 noiembrie 2016 la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei care va avea loc in Pavilioanele C1 – C3.

Targul va reuni cele mai mari companii din domeniu care isi vor prezenta ofertele speciale pentru pasionatii de turism cultural, turism de tratament sau wellnes, rural sau de business, dar si pentru cei indragostiti de croaziere, destinatii exotice si turism de aventura.

BIBI Touring lanseaza in cadrul editiei de toamna a Targului de Turism, in premiera pentru Romania, publicatia “Enciclopedia Vacantelor in Romania”, editia in limba engleza. Lansarea va avea loc joi, 17 octombrie, incepand cu ora 16:00.

“Enciclopedia Vacantelor in Romania” este singura publicatie de acest gen din Romania care contine, in cele 700 de pagini tiparite, toate destinatiile turistice din tara, structurate in capitole: Litoralul romanesc, Delta Dunarii, statiuni balneo, statiuni montane, orase istorice si culturale.

Aceasta publicatie va fi disponibila GRATUIT pentru toate agentiile de turism din Romania, la data lansarii in cadrul Targului de Turism de la Romexpo.

Pentru mai multe detalii despre ofertele agentiei, vizitati standul Bibi Touring nr 6 – 7 din Pavilionul C1 sau accesati www.bibi.ro!

Septimia Resort participa la Targul de Turism al Romaniei cu oferte black friday, pachete de SPA, oferte de sfarsit de an si pachete de iarna pentru familii!

La Septimia Resort - Hotel, Wellness & SPA – relaxarea devine o placere adevarata! Complexul este situat in centrul Romaniei, in estul Transilvaniei, la poalele muntilor Harghita, in Odorheiu Secuiesc, un oras mic cu o viata culturala foarte activa.

Rasfatare si relaxare: petreceti o vacanta senzationala unde puteti imbina relaxarea cu programe active: ohihna in camere spatioase si confortabile de 3 sau 4 stele, rasfatare la centrul de SPA, distractie la centrul de bowling, momente memorabile cu cai speciale la centrul de ecvestru. Alegeti pachetele de SPA, calarie, luna de miere si nu ratati ofertele noastre speciale!

Pentru familii: daca doriti sa va relaxati in timp ce copiii se distreaza, atunci Septimia Resort este locul ideal pentru dumneavoastra! Relaxati-va la piscina sau bucurati-va de un masaj special, iar noi avem grija de copiii. Copiii pot alege dintre programe variate cum ar fi: instructie de calarie, cursuri de inot, jocuri in apa, cursuri de bowling, sporturi, activitati creative, teren de joc. Este placerea noastra sa organizam programe cât mai variate si distractive pentru toata familia!


Cu scop de business: va oferim un mediu rafinat si elegant si va asiguraram conditii pentru o afecere de succes: sala de conferinta, parcare supravegheata, WiFI gratuit, oferte de team-building (concurs de bowling, karaoke, cursuri de gatit, gustare de palica cu foc de tabara, grill party, program folcloric, degustare de vin, detoxifiere in grup, excursii si exclusivitate dupa cerere).

Pentru mai multe informatii, vizitati standul Septimia Resort din cadrul Targului sau accesati www.septimia.ro!

Va asteptam la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei!
Mai multe detalii pe www.targuldeturism.ro!

Membra a

.

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici

Copyright (c) 2016 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate