Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser

Asociatia Ecologica Turismverde propune
reconversia eco-sociala a turismului din Romania!

Romexpo va asteapta intre 17 si 20 noiembrie 2016 la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei care va avea loc in Pavilioanele C1 – C3.

Targul va reuni cele mai mari companii din domeniu care isi vor prezenta ofertele speciale pentru pasionatii de turism cultural, turism de tratament sau wellnes, rural sau de business, dar si pentru cei indragostiti de croaziere, destinatii exotice si turism de aventura.

Asociatia Ecologica Turismverde propune publicului vizitator patru evenimente conexe, ce abordeaza o tematica diversa dar de actualitate, printre care si cea culturala:

1) Expozitie manifest "EszotericKarpathia"

Spiritele falnicelor paduri cazute sub lanturile hamesite ale vajnicilor drujbasi corporatisti au ramas sa manifeste tacut in colectia curatorului Constantin Serban, artist plastic independent, psiholog si art terapeut GrenArts, care prin intermediul lucrarilor sale incearca sa surprinda si sa transmita tuturor celor responsabili, mesajul spiritelor padurilor din Carpati, materializat in colectia de masti "Forest Spirits". Lucrarile sale se afla in colectii private din Germania, Austria, Cehia, Ungaria, Slovacia, Letonia, Estonia, Polonia, SUA si Israel. Vernisajul expozitiei "EszotericKarpathia" ce va fi deschisa publicului vizitator pe toata durata Targului de Turism al Romaniei va avea loc in pavilionul C3, joi 17.11.2016, la ora 11:00.

2) "Avantaje competitive ale turismului verde ca alternativa de business in contextul economiei verzi"

Conform rapoartelor UNEP si UNWTO exista tot mai multe dovezi ca turismul verde practicat inclusiv in zonele rurale poate conduce la efecte pozitive de reducere a saraciei. Acelasi rapoarte afirma despre turismul verde ca s-a descoperit ca are potential deosebit pentru a genera profituri semnificative intr-o perioada de amortizare scurta. Se estimeaza ca profitul din turismul durabil este in crestere, la o rata mai mare decat cresterea medie la nivel de industrie. Mai multe detalii se pot afla participand la prezentarea sustinuta de ing. economist Constantin Serban in data de 19.11.2016, ora 10:00, in Centrul de presa al Romexpo.

3) "Contributia mostenirii culturale a valahilor la constituirea unui brand turistic comun in Carpati"


Cum ar putea sa abordeze expertii din turism, brandingul unei zone generoase precum Carpatii, bazata pe patrimoniul cultural comun? Exista oare un patrimoniu cultural comun de-a lungul Carpatilor? Puteti afla mai multe despre Conventia Carpatilor si despre mostenirea culturala comuna participand la prezentarea sustinuta de vlaholog Constantin Serban in data de 19.11.2016, ora 11:00 in Centrul de presa al Romexpo.

4) Turismul verde, un ambasador anti-risipa alimentara in turism

Stiati ca 1.3 miliarde tone de mancare aruncate anual, reprezinta totusi aproape o treime din productia totala de mancare a lumii? Industria ospitalitatatii din lume este chemata sa isi revizuasca modul in care isi manageriaza fluxul alimentelor in turism. Solutii exista. Prezinta psiholog Constantin Serban in ziua de 19.11.2016, ora 12:00, in cadrul Centrului de presa al Romexpo.


Vizitati standul Asociatiei Ecologice Turismverde – nr. 21 din Pavilionul C3 al Romexpo!

Va asteptam la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei!
Mai multe detalii pe www.targuldeturism.ro!

Membra a

.

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici

Copyright (c) 2016 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate