Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser

Va multumim pentru participarea la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei 2017 si pentru excelenta colaborare cu Romexpo si partenerii sai!

Ati facut parte din cei peste 270 de expozanti, agentii de turism si tour-operatorii din Austria, Bulgaria, Croatia, Egipt, Federatia Rusa, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Ceha, Republica Dominicana, Romania, Turcia si Ungaria care au stat la dispozitia vizitatorilor pentru a crea impreuna cu acestia vacante personalizate in functie de bugetul si preferintele fiecaruia.

Romexpo, partenerii sai si agentiile de turism au acordat o atentie deosebita turismului romanesc. Vizitatorii si-au putut achizitiona calatorii in Maramures, In Bucovina, in tinuturile unice ale Harghitei si Covasnei, drumetii prin Apuseni, excursii in Delta Dunarii sau pachete pentru petrecerea vacantei de vara pe litoralul Marii Negre.

Romania dispune de un potential turistic bogat si variat iar vanzarile pentru destinatii romanesti sunt in crestere. De aceea, prin intermediul Targului de Turism, Romexpo a incurajat reprezentantii administratiilor locale sa prezinte publicului larg frumoasele meleaguri romanesti. Zonele turistice din Romania au fost reprezentate la targ prin Consilii Judetene din Arad, Bistrita, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Dambovita, Harghita, Hunedoara, Maramures, Neamt, Satu-Mare, Sibiu, Suceava si Timis.

Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei si-a dorit sa stimuleze incomingul si turismul intern, reprezentanti ai oraselor Amara, Bistrita, Covasna, Fagaras, Mangalia, Mehedinti, Oradea, Piatra-Neamt, Satu-Mare, Sibiu, Targu-Neamt, Targoviste, Techirghiol si ai comunelor Turia, Molivisu si Miroslava prezentand vizitatorilor obiceiuri si traditii specifice zonei din care provin.

Romexpo va multumeste pentru profesionalismul cu care ati raspuns solicitarilor tuturor celor care v-au vizitat standul, pentru activitatile pe care le-ati desfasurat fie la standul dumneavoastra, fie pe scena Targului de Turism al Romaniei, si pentru deschiderea de care ati dat dovata in cele patru zile de manifestare expozitionala, atat fata de vizitatori, cat si fata de parteneri si potentialii dumneavoastra colaboratori!

Eforturile dumneavoastra pentru amenajarea cat mai interesanta a standurilor, pentru crearea unei atmosfere de vacanta, plina de caldura si buna-dispozitie, ofertele promotionale pe care le-ati prezentat la targ si implicarea Romexpo si a partenerilor sai au condus la o intensa mediatizare a Targului de Turism al Romaniei!

Va dorim succes in activitatea desfasurata si va asteptam la editia de toamna a Targului de Turism care se va desfasura intre 16 si 19 noiembrie 2017! Pentru a va incuraja sa pregatiti din timp ofertele pentru pasionatii sporturilor de iarna sau, dimpotriva, pentru iubitorii destinatiilor exotice in perioada Revelionului, Romexpo mentine la editia de toamna 2017 acelasi conditii de participare si aceleasi tarife ca la editia precedenta din toamna anului 2016.

Premiere la editia de primavara a Targului de Turism 2018

Editia de primavara a Targului de Turism se va desfasura in 2018 intre 1 si 4 martie intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le va inaugura in toamna anului 2017 – Pavilionul B2!

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici
Copyright (c) 2017 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate