Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

TIBCO 2017, evenimentul sprijinului pentru copiii cu autism
si al produselor eco-friendly

Targul international de bunuri de larg consum – TIBCO, desfasurat intre 25 si 28 mai, in Pavilioanele C5 si C6 ROMEXPO, vine cu o oferta diversa de produse unice, realizate manual, care aduc in prim-plan promovarea unui stil de viata in armonie cu natura.

Astfel, la standul nr. 40 (Pavilion C6-Romexpo), BrosNor prezinta produse realizate integral manual, din materiale reciclate, utilizand tehnici diferite de upcycling (confectionarea de produse din deseuri).

Compania participa la TIBCO 2017 prin BrosNor&Partners si BrosNor Family, reprezentand ATCA – Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata. Produsele BrosNor sunt realizate din piele naturala, matase si satin. Prin folosirea diferitelor tehnici de upcycling, realizatorii adopta si promoveaza un stil eco-friendly.

BrosNor Partners se implica in sustinerea partenerilor sai, asadar, toti cei care aleg sa viziteze standul nr. 40 (TIBCO 2017) au posibilitatea de a face o fapta buna prin donatiile lor, sprijinind ATCA sa continue terapia pentru copiii afectati de TSA (Tulburare din Spectrul Autist ).

BrosNor are disponibile promotii on-line si live-uri pe facebook in perioada TIBCO 2017.

Persoanele care isi fac un selfie la standul ATCA - BROSNOR si il posteaza pe Facebook/Instagram cu hashtag #happybrosnor intra in tragerea la sorti pentru un premiu oferit de catre BrosNor Workshops – 1 atelier Family Zen.
Family Zen este un atelier cu durata de 180 de minute, destinat familiilor cu 4 persoane inclusiv minori peste 7 ani, in care membrii familiei petrec timp de calitate alaturi de cei dragi, invatand sa picteze, sa recicleze si sa creeze obiecte utile pentru viata de zi cu zi.

Mai multe informatii despre BrosNor gasiti la standul nr. 40 din cadrul TIBCO 2017 sau accesand:
       • www.brosnor.com 
       • www.facebook.com/CristinaGaznerCristescu

Program de vizitare TIBCO:
25–27 mai 2017 (joi- sâmbătă): 10:00 – 20:00
28 mai (duminică): 10:00 – 18:00
Accesul este gratuit.

Mai multe informaţii despre eveniment se găsesc pe:
www.tibco.ro
si
TIBCO ROMEXPO

În perioada desfăşurării TIBCO se desfasoara concomitent cu SENIOR EXPO – Târg dedicat seniorilor (www.senior-expo.ro) care are loc in Pavilionul C3 - Romexpo.

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici

Copyright (c) 2017 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate