Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser


Vacanțele în Caraibe, Mauritius și Maldive vin de la JOLIDEY!
Tur operatorul va fi prezent la Târgul de Turism al României


Romexpo vă așteaptă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care va avea loc între 16 și 19 noiembrie, în pavilioanele C1 – C3.

Ajuns la cea de-a 38-a editie, evenimentul poartă “vizitatorii”, prin intermediul ofertelor prezentate, către destinații fascinante din România și străinătate.
Printr-o simplă vizită la târg, veți face cunoștință cu mii de oferte care promovează: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

La ediția 2017 va fi prezent pentru prima oară și JOLIDEY, tur operator pentru vânzarea produselor ce cuprind vacanțe în: Caraibe, Mauritius și Maldive.

Intrată recent pe piața din România, compania JOLIDEY prezintă la Târgul de Turism serviciile multiple pe care le cuprind ofertele sale turistice și anume: tururi cu ghid în limba română, companie aeriană proprie, hoteluri proprii și cele mai bune prețuri de pe piață pentru aceste destinații.



Mai multe informații despre tur operatorul spaniol JOLIDEY se găsesc la standul acestuia din cadrul Târgului de Turism al României!

Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România (CCIR), în parteneriat strategic cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și în parteneriat cu: Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Naționala de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).

Program de vizitare:
16 – 18 noiembrie (joi-sâmbătă), între orele 10.00 și 18.00
19 noiembrie (duminică), între orele 10.00 și 16.00

Acces:
Bilet intrare adulti/studenti: 10 lei/zi
Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate

Alte informații despre eveniment, pot fi obținute prin intermediul:

www.targuldeturism.ro
ttr@romexpo.ro
Târgul de Turism al Romaniei Romexpo