Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Romexpo Header

Stimata Doamna Director / Stimate Domnule Director,

ROMEXPO S.A. va invita sa participati, in perioada 31 octombrie - 04 noiembrie 2018, la cea de-a XXIII- a editie a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA.

Anul acesta, INDAGRA va avea loc in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, intr-unul din noile spatii expozitionale inaugurate in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

INDAGRA este cea mai complexa manifestare cu tematica agricola din Romania si este organizata in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania. Acest eveniment se adreseaza: producatorilor si distribuitorilor din domeniile utilaje agricole, echipamente pentru irigatii, seminte si material saditor, ingrasaminte, sere si solarii, echipamente zootehnice, precum si prestatorilor de servicii financiare si asigurari, consultanta si formare profesionala.

Asa cum v-am obisnuit, INDAGRA reprezinta cadrul ideal pentru lansari de produse inedite, tehnologii si informatii de ultima ora, prin crearea unei atmosfere de business, propice comunicarii si networking-ului.

Motive de a participa la INDAGRA 2018:

  • 2 săli de conferință dotate la standarde internaționale;
  • Modernitatea, flexibilitatea și conceptul unic al noilor spații vor crea cadrul necesar unei mai bune relaționări între firmele expozante, asociațiile de profil și mass-media;
  • Aproximativ 15.300 mp - spațiu de expunere la interior;
  • Perioada de desfasurare alaturi de Indagra Food;
  • Ofertele dumneavoastra vor fi promovate prin site-ul manifestarii si newslettere transmise catre o baza de date de 6.506 de potentiali clienti din Romania si strainatate;
  • Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio;
  • Posibilitatea de a organiza propriul eveniment in parteneriat cu Romexpo;
  • Se vor organiza conferinte, simpozioane si workshop-uri pentru specialisti;

Editia 2017 INDAGRA s-a desfasurat sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei, in aceeasi perioada cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Targ international pentru industria alimentara si EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice. Toate cele trei evenimente au reunit peste 828 de companii participante din 28 tari, pe o suprafata de 64.000 metri patrati si au beneficiat de 61.500 de vizitatori, atat specialisti, cat si public larg.

Inregistrare
Va puteti inscrie la INDAGRA completand formularele de participare ce sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.indagra.ro, si sa contactati, pentru informatii suplimentare, echipa de proiect care va sta cu placere la dispozitie.

Carmen Blasutti – Manager Proiect
Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
Email: indagra@romexpo.ro; carmen.blasutti@romexpo.ro
Web: www.indagra.ro


Cu stima,

Mihai Costris
Director General

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici
Copyright (c) 2018 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate