Daca acest e-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Romexpo Header

Stimata Doamna Director / Stimate Domnule Director,

Ne face o deosebita placere sa va informam ca ROMEXPO S.A. impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, va organiza in perioada 14-17 martie 2019, a XXV-a editie a

ANTIQUE MARKET
Targ de obiecte de arta si antichitati

Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati este un targ intr-o continua dezvoltare, publicul fiind tot mai interesat asemenea evenimente. Targul isi propune sa gazduiasca, pentru expunere si evaluare, piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.

Prin organizarea acestui targ, Romexpo doreste sa faciliteze expozantilor – artisti, anticari, restauratori etc – contactul cu cat mai multi vizitatori – potentiali cumparatori, investitori sau colectionari de cele mai diverse categorii.

ANTIQUE MARKET se va desfasura in 2019 in Pavilionul B1 alaturi MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare si MODEXPO – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii!

In aceeasi perioada, in Pavilionul B2, se vor desfasura: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO - Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, ROMTHERM - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului si EXPO FLOWERS & GARDEN - Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit.

Motive de a participa la ANTIQUE MARKET 2019:

• Organizarea intr-un pavilion construit la standarde interntionale – Pavilion B1;
Public targetat prin complementaritatea tematicii targurilor organizate in aceeasi perioada: Construct-Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, Expo Flowers & Graden, Modexpo I;
Eveniment promovat pe toate canalele de comunicare Romexpo.

Inregistrare:
Va invitam sa va alaturati participantilor la targul ANTIQUE MARKET 2019 completand formularele de inscriere ce sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.antiquemarket.ro, si sa contactati pentru informatii suplimentare, echipa de proiect care va sta cu placere la dispozitie:

Mihaela Pane – Manager Proiect
Telefon: 021 207.70.00 int. 1006
Mobil: 0749 275.222;
E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro

Marian Cosoiu – Organizator
Telefon: 021 207.70.00 int. 1117
Mobil: 0749 051 417
E-mail: marian.cosoiu@romexpo.ro

Fiind convinsi ca participarea la ANTIQUE MARKET reprezinta o oportunitate pentru dezvoltarea afacerii Dumneavoastra, va asteptam sa va alaturati celui mai important eveniment de profil.

Cu consideratie,

Mihai Costris
Director General

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici
©2018 Company name. All rights reserved.