ROMEXPO a dat startul pregătirilor pentru Crăciun

ROMEXPO a încheiat anul expozițional cu două manifestări care i-au inspirat pe vizitatori să găsească cadouri potrivite pentru toți cei dragi: TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN și ANTIQUE MARKET IV.

TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN a reprezentat un spațiu plin de surprize decorative, vestimentare și culinare pentru toate gusturile. Cei care au ales să își petreacă sfârșitul de săptămână la ROMEXPO în căutarea de cadouri pentru familie, prieteni sau colegi au ales dintr-o ofertă variată de: dulciuri și delicatese tradiționale de sezon, decorațiuni hand-made pentru amenajarea locuinței în pragul sărbătorilor și modele unicat de globuri pentru bradul de Crăciun, sortimente de ceaiuri, produse vestimentare și accesorii (bijuterii, genți, blănuri rafinate, articole pictate manual cu tematică de Crăciun), cosmetice bio, cosmetice pe care fiecare cumpărător le-a putut personaliza, bere artizanală și jucării educative pentru toate grupele de vârstă.

La TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN copiii au participat la incitantele ateliere de pictură, desen, modelaj, au realizat măști tradiționale, sorcove, coronițe și decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă și i-au scris scrisori lui Moș Crăciun prin programele desfășurate de asociațiile partenere ale evenimentului.

Atmosfera de poveste a târgului a fost întregită de zecile de copii de toate vârstele care s-au transformat în artiști pe scena evenimentului prin momente muzicale și de dans inedite pentru care s-au pregătit tot anul.