Oportunitati de afaceri in Centrul expozitional Romexpo

Oportunitati de afaceri in Centrul expozitional Romexpo

Centrul expozitional ROMEXPO, polul de atractie pentru un public divers, se afla in zona de nord a Bucuresti-ului, situat pe cea mai cea mai dinamica artera din punct de vedere imobiliar, cu expunere optima catre zonele de acces in Bucuresti si reteaua de transport in comun a capitalei, in completare cu 2 noi statii de metrou.

Printre multiple alte facilitati, in incinta Centrului expozitional Romexpo sunt disponibile, spre inchiriere, spatii ce pot fi exploatate in scopul desfasurarii oricarei activitati cu potential de dezvoltare.

Spatii interioare:

  • Spatiul I1: spatiul este pozitionat in proximitatea intrarii B a Centrului expozitional Romexpo si poate fi amenajat si compartimentat facil in functie de necesitati, pentru diverse functiuni (suprafata totala 817,25 mp).
  • Spatiul I2: cu un potential de valorificare semnificativ, spatiul de tip rectangular ofera o mare libertate in amenajare si compartimentare si dispune de intrari pietonale si usi de marfa (suprafata totala 1.563 mp).
  • Spatiul I3: cladirea supraetajata P+4 de la intrarea B a Centrului expozitional Romexpo are in compunere numeroase spatii multifunctionale ce pot fi amenajate si compartimentate facil in functie de necesitati, pentru diverse functiuni (suprafata totala 1.472,8 mp)
  • Spatiul I4: in Pavilionul Central, simbol arhitectural pentru Bucuresti-ul anilor 60 si la fel de actual si in prezent, exista posibilitatea exploatarii restaurantului complet utilat de la parter (suprafata 464 mp,)

Spatii exterioare:

  • Spatiul E1: pozitionat langa Pavilionul Central, spatiul cu o suprafata totala de 200 mp este ideal pentru amenajarea unei terase
  • Spatiul E2: situat in imediata vecinatate a pavilioanelor expozitionale, spatiul de 266 mp are un potential de exploatare insemnat, in orice sezon al anului.
  • Spatiul E3 – avand avantajul ca se afla in fluxul de participanti la evenimentele din incinta Centrului expozitional, terasa are o suprafata de 253 mp; in plus, dispune de 78 mp de constructie usoara.
  • Spatiul E4 – terasa de langa Pavilionului Central are o suprafata de 167 mp.

Avand in vedere dezvoltarea rapida a zonei adiacente, atat cu spatii de birouri si comerciale cat si rezidentiale,  spatiile disponibile spre inchiriere ar putea fi amenajate cu destinatia: birouri, showroom-uri, studio-uri de productie TV, sala fitness, cafenea, restaurant, unitati fast food, spatii de depozitare etc.

Pentru detalii suplimentare, contactati: Robert Diaconu, 0749 275 219