martie, 2018

joi22mar - 25mar 2210:00mar 25Fishing & Hunting Expo 2018Marasti Blvd, nr. 65-67Eveniment organizat de : Fishing & Hunting Channel Romania

Detalii eveniment

DENUMIRE EVENIMENT: Fishing & Hunting Expo 2018
TEMATICA EVENIMENT:  expozitie dedicata pasionatilor de pescuit, vanatoare si ambarcatiuni
PERIOADA:  22-25 martie 2018
LOC DE DESFASURARE: Pavilionul Central
PROGRAM EVENIMENT: joi-sambata 10:00 – 18:00 (festivalul pestelui pana la 21:00), duminica 10:00 – 15:00
ACCES (pret bilet + porti acces): 30 lei
ORGANIZATOR: Fishing & Hunting Channel Romania
Site eveniment: www.fishingandhuntingexpo.ro

Fishing & Hunting Expo 2018

Fishing & Hunting Channel Romania organizeaza a treia editie Fishing & Hunting Expo 2018 in perioada 22-25 Martie, timp de 4 zile, in Pavilionul Central A de la Romexpo, Bucuresti, Romania.

Ediția cu numarul III vine cu surprize atat pentru expozanți, cat si pentru vizitatori, care speram sa fie in numar cat mai mare si sa raspunda invitației de a se bucura de cele mai noi echipamente de pescuit, vanatoare, outdoor si ambarcațiuni, dar si de bucate alese, gatite pe loc, in zona amenajata special pentru Festivalul Pestelui.

Festivalul pestelui isi propune sa devina un eveniment anual, care sa reuneasca traditiile culinare pescaresti din Romania, prin promovarea culturii gastronomice si folclorice din diferite zone ale tarii, care au ca element comun pestele. Se vor promova bucatariile specifice satelor din Delta Dunarii si obiceiurile culturale ale etniilor prezente in zona, precum si bucatariile bazate pe carne din peste, din alte zone. In acelasi timp, Festivalul va oferi amatorilor de peste un loc unde sa se simta bine si unde pot consuma diferite sortimente de peste si fructe de mare. Atmosfera de festival se va simti prin prezenta pe scena a unor formatii si ansambluri folclorice din satele Deltei sau din muzica autohtona.

 

Din dorinta de a satisface cat mai bine nevoile vizitatorilor si pentru ca acestia sa fie cat mai mulțumiti de paleta larga de oferte, organizatorii vor muta expoziția de anul viitor in Pavilionul Central A de la Romexpo – cea mai cunoscuta sala de evenimente de acest gen din Romania – unde sunt la dispoziție peste 11,500 mp de spațiu expozițional.

Fishing & Hunting Expo 2018 dorește să se mențină în poziția de cea mai mare expoziție de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.

Mai multe informatii se pot obtine de pe siteul expozitiei www.fishingandhuntingexpo.ro (limba Romana) sau daca sunteti interesati de participarea la acest eveniment, puteti contacta direct organizatorii – in limba engleza – la adresele de email din pagina de contact.

 

 

Perioada

22 (Joi) 10:00 - 25 (Duminica) 15:00

Locatia

Romexpo, Cupola

Marasti Blvd, nr. 65-67

Eveniment organizat de

Fishing & Hunting Channel Romania