Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser

Solutiile si serviciile Actemium,
la ExpoEnergiE 2016

Actemium va fi prezent la targul international ExpoEnergiE, desfasurat intre 12 si 15 octombrie 2016, la ROMEXPO, cu solutii si servicii de proiectare, executie si mentenanta instalatii electrice, instrumentatie si automatizari dedicate sectorului energetic si industriei de petrol si gaze.

Actemium este marca Grupului VINCI Energies ce ofera solutii si servicii dedicate industriei, vizand imbunatatirea performantei industriale a clientilor sai.

In Romania, marca Actemium este reprezentata prin sase unitati de business ale companiilor TIAB si Spoting, active in industrie.

Portofoliul Actemium in Romania include solutii si servicii la cheie in domeniile: electric, instrumentatie si automatizari. Astfel, clientii industriali beneficiaza de un partener unic in toate fazele de derulare ale proiectelor, de la proiectare si inginerie, la implementare, punere in functiune si mentenanta.

Actemium este prezent in numeroase sectoare industriale din Romania, dezvoltand o abordare specifica fiecarui proces tehnologic, pe segmente de piata diverse: petrol & gaze, energie, chimie, automotive, industria agroalimentara, bunuri de larg consum, celuloza si hartie, si nu numai.

Parte din reteaua internationala Actemium, cele sase unitati de business din Romania au aceeasi misiune: aceea de a oferi solutii si servicii cu o puternica valoare adaugata, in vederea imbunatatirii avantajului competitiv si a performantei industriale a clientilor lor.

Pentru mai multe informatii despre solutiile si serviciile Actemium, va invitam sa vizitati: www.actemium.ro

In cadrul ExpoEnergiE, vizitatorii interesati pot discuta cu reprezentantii Actemium la standul 04 din Pavilionul C1, Romexpo.

ExpoEnergiE (www.eee-expo.ro) este dedicat atât producătorilor, distribuitorilor, autorităţilor şi specialiştilor din industriile energiei, cât şi producătorilor de echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale şi devine o platformă de interacţiune între jucătorii din acest domeniu.
A şasea ediţie a ExpoEnergiE se va desfăşura în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO în perioada 12 – 15 octombrie 2016, în acelaşi timp cu TIB (www.tib.ro) – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti şi INVENTIKA (www.expoinventika.ro) – Salonul de invenţii şi inovaţii.

Program de vizitare:
12-14 octombrie 2016, orele 10:00-18:00
15 octombrie 2016, orele 10.00-16.00

Pret bilet intrare: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. 
Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând aici platforma de bilete Romexpo

Acces:
Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;
Auto: Portile C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.
Tarif parcare: 3 lei/ ora

Alte informaţii despre eveniment pot fi accesate pe:

                       •  Website-ul www.eee-expo.ro

                       •  ExpoEnergieE Romexpo

Organizatori si Parteneri:

Membra a

.

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici

Copyright (c) 2016 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate