.

Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.ROMEXPO aduce Târgul de Turism al României la tine acasă! Explorează lumea GRATUIT la #TTRVirtual2021!

Ești pregătit pentru cea mai tare experiență digitală din domeniul turismului? Noi suntem! Am dezvoltat o super platformă virtuală pe care poți naviga foarte ușor, avem o mulțime de oferte pentru destinații inedite din țară și străinătate, vacanțe la munte, la mare sau de tipul do-it-yourself și multe surprize pregătite de expozanți.

ACCES GRATUIT

Tu trebuie doar să vizitezi #TTRVirtual2021, în perioada 18 – 21 februarie, și să alegi ce ți se potrivește din oferta celor mai importante agenții de turism. Garantăm că o să-ți placă!

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Create Awesome Templates

Primești ACCES GRATUIT în platformă pe baza înregistrării înainte de începerea târgului online, însă poți să vizitezi standurile virtuale din 18 februarie, ora 10:00.

Advanced Image Editor

Urmărește conturile noastre de Facebook și Instagram, rămâi conectat la site-ul www.targuldeturism.ro pentru a afla noutățile #TTRVirtual2021 și nu uita să-ți inviți prietenii la eveniment. Nu ține veștile bune doar pentru tine!

Program de vizitare #TTRVirtual
18 - 21 februarie 2021: între 10:00 - 18:00


#TTRVirtual este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România

 

Member of

Daca doriti sa nu mai primiti acest email din partea ROMEXPO S.A, dati click aici
Copyright (c) 2021 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate

 

.