Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Stimate partener,

Începând cu luna septembrie 2021, Romexpo își propune reluarea activității de organizare a expozițiilor în Centrul Expozițional Romexpo, în contextul prezentat de autorități privind relaxarea etapizată a restricțiilor. Astfel, Romexpo organizează în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camerele de Comerț si Industrie din Romania (CCIR): 
 

BIFE-SIM - cel mai mare și important târg internațional de mobilă,
echipamente și accesorii pentru mobilă din România,
în perioada 23 - 26 septembrie 2021, în Pavilioanele B1, B2 și pe platformele exterioareBIFE-SIM - un nou început!

Expoziția prezintă noile tendințe din domeniul mobilei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate, respectiv: producătorilor, designerilor importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni interioare, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

BIFE-SIM reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Prin organizarea BIFE-SIM, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Plus valoare la BIFE-SIM!

Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și va pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente!
Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentului și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională!

Pentru ca ne dorim organizarea ediției 2021 în condiții optime si în concordanță cu deciziile autorităților privind reglementările din domeniul organizării de evenimente, târguri și expoziții, vă prezentăm în cele ce urmeaza cele trei variante posibile de organizare:

1. Organizarea expoziției BIFE-SIM în spațiul interior,
în Pavilioanele B1 și B2 și pe platformele exterioare 10 - 11

2. Organizarea expoziției BIFE-SIM pe spațiul exterior, pe platformele 10 - 11:


3. Organizarea expoziției BIFE-SIM pe platforma virtuală:

Încurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la expoziția BIFE-SIM 2021, aceasta reprezentând în continuare cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist, atât în mediul fizic, cât și în mediul online!

Pentru o participare completă și complexă,
atât în mediul fizic, cât și în mediul online:


Contactează echipa de proiect pentru
cele mai bune soluții de participare!
  

Mihaela PANE                                                                                                 Gabriela Chise                
Coordonator Proiect ROMEXPO                                                                   Coordonator Proiect APMR

Telefon: 021 207.70.00 int. 1006                                                                      Telefon: 021.315.51.42
Mobil: 0749.275.222                                                                                         Mobil: 0722.376.989
E-mail: bifesim@romexpo.ro;                                                                           E-mail: gchise@industriamobilei.ro; 
mihaela.pane@romexpo.ro;                                                                             bife_sim@industriamobilei.ro

 

 Ana CRĂCIUN – Manager Proiect  ROMEXPO
 Telefon: 021 207.70.00 int. 1078
 Mobil: 0758.837.712
 E-mail: ana.craciun@romexpo.ro

Îmbină tradiția cu tehnologia, participând la BIFE-SIM!
BIFE-SIM reunește întreaga industrie de mobilier,
echipamente și accesorii din România!


Râmai mereu conectat!

Facebook Twitter Linkedin Rss Youtube Instagram


 Member of

Daca doriti sa nu mai primiti acest email din partea ROMEXPO S.A, dati click aici
Copyright (c) 2021 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate