Oportunitati de afaceri in Centrul expozitional Romexpo

Centrul expozitional Romexpo, polul de atractie pentru un public divers, se afla in zona de nord a Bucuresti-ului, situat pe cea mai cea mai dinamica artera din punct de vedere imobiliar, cu expunere optima catre zonele de acces in Bucuresti si reteaua de transport in comun a capitalei, in completare cu 2 noi statii de metrou.

Printre multiple alte facilitati, in incinta centrului expozitional Romexpo sunt disponibile, spre inchiriere, spatii ce pot fi exploatate in scopul desfasurarii oricarei activitati cu potential de dezvoltare.

Spatii interioare:

Spatiul I1: INCHIRIAT situat in corpul administrativ Romexpo SA, este alcatuit din 4 camere (cu dimensiuni cuprinse intre 313,78 si 10,27 mp), holuri, spatii de depozitare si grupuri sanitare proprii (2), multiple cai de acces din interior si exterior. Suprafata totala: 440,44 mp.

Spatiul I2: cu o suprafata totala de 2890,17 mp si o inaltime de 7,20 m in zona din afara etajului, spatiul are avantajul de a nu avea stalpi decat in zona de sustinere a etajului.

Spatiul I3: INCHIRIAT pozitionat chiar in centrul complexului expozitional, in proximitatea pavilioanelor expozitionale, dispune de zona securizata si spatii sanitare proprii (suprafata totala: 299,59 mp). Suplimentar, adiacente spatiului sunt 2 terase (320 mp, respectiv 266 mp).

Spatiul I4: INCHIRIAT 305,77 mp, in inima centrului expozitional, amenajati in lobby, sala de intalniri, grup sanitar propriu, un spatiu cu un important potential de exploatare.

Spatiul I5: in Pavilionul Central, simbol arhitectural pentru Bucuresti-ul anilor 60 si la fel de actual si in prezent, exista posibilitatea exploatarii restaurantului de la parter (suprafata 464, complet utilat, inclusiv vesela).

Spatiul I6: avantajul acestui spatiu este faptul ca se afla pozitionat intr-unul dintre pavilioanele ce gazduiesc evenimente expozitionale. Suprafata interioara este de 289 mp, iar terasa exterioara corespondenta are 67,5 mp.

Spatii exterioare:

Spatiul E1: in proximitatea pavilioanelor expozitionale, spatiul de 266 mp are un potential de exploatare insemnat, in orice sezon al anului.

Spatiul E2: INCHIRIAT pozitionata in fluxul de participanti la evenimentele din incinta centrului expozitional, terasa are o suprafata totala de 284 mp si completeaza perfect spatiul amenajat in restaurant (74 mp). Sunt disponibile, de asemenea un spatiu pentru pastrarea alimentelor si grupul sanitar adiacent.

Toate spatiile sunt la parter si pot fi compartimentate dupa necesitati.
Avand in vedere dezvoltarea rapida a zonei adiacente, atat cu spatii de birouri si comerciale cat si rezidentiale, imobilele disponibile spre inchirire ar putea fi exploatate pentru amenajarea de spatii cu destinatia: birouri, showroom-uri, studio-uri de productie TV, sala fitness, cafenea, restaurant, unitati fast food, spatii de depozitare etc.

Pentru detalii suplimentare, contactati: Robert Diaconu, 0749 275 219