OPORTUNITATI DE AFACERI

Invitație la Forumul de afaceri România – Cipru , 02 aprilie 2019, hotel Radisson Blu, București

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Ciprului vă invită să participați la Forumul de Afaceri România – Cipru, ce se va desfășura marți, 02 aprilie 2019 la hotel Radisson Blu, București.

Evenimentul are loc în marja vizitei Ministrului pentru Energie, Comerț și Industrie al Republicii Cipru, domnul Yiorgos Lakkotrypis.

În cadrul acestui eveniment de referință veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii cipriote din domenii precum: consultanță financiară, bancară, audit, contabilitate, servicii juridice comerciale, tranzacții imobiliare, aviație.

Relații bilaterale comerciale româno-cipriote:

Export: produse ale regnului vegetal, grăsimi și uleiuri de origine animală; produse agroalimentare; produse minerale; materiale plastice; industria textilă; industria lemnului; produse ceramice; metale comune şi articole din metale comune; vehicule, aeronave, echipamente auxiliare de transport; instrumente și aparate optice; mărfuri și produse diverse (mobilier).

Import: animale vii și produse ale regnului animal; produse ale industriei chimice; produse farmaceutice; materiale plastice; mașini, aparate și echipamente electrice; produse agroalimentare; metale comune si articole din metale comune;

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru dumneavoastră, vă rog să regăsiți alături de această invitație link-ul către formularul de înscriere online.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Aşteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră până cel târziu la data de 28 martie a.c, iar pentru detalii vă rugăm să o contactaţi pe doamna Diana Popescu, consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: diana.popescu@ccir.ro , tel +40374 474 360

Invitație la Forumul de afaceri România – Iordania, 26 martie 2019, ora 9:30 – CCIR Business Center

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) are plăcerea să vă invite la Forumul de Afaceri România – Iordania, ce se va desfășura marți, 26 martie 2019 la CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga, nr.2, București, începând cu ora 9:30 (înregistrare).

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț a Iordaniei.

Avem plăcerea de a vă invita să participați la acest eveniment de referință, în cadrul căruia veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii iordaniene din domenii precum: agricultură, comerț, IT, turism, transport și logistică, energie, construcții și materiale de construcții, mobilă și servicii medicale.

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru dumneavoastră, vă rog să regăsiți alături de această invitație și link-ul către formularul de înscriere online.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Accesul la eveniment va fi permis doar în baza confirmării înscrierii ce va fi transmisă de către CCIR ulterior înregistrării online.

Aşteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră până cel târziu la data de 22 martie a.c, iar pentru detalii vă rugăm să îl contactaţi pe domnul Răzvan Pârvulescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: razvan.parvulescu@ccir.ro, tel +40374 474 382.

Misiune economică la Madrid, Spania

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) vă informează că în perioada 12-14 martie 2019, va organiza o misiune economică la Madrid, Spania.

Programul misiunii economice cuprinde participarea la Forumul de Afaceri și Investiții România – Spania, în data de 13 martie 2019, care va fi deschis în prezența secretarului de stat pentru comerț al Spaniei, doamna Xiana Mendez și al ministrului pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat al României, domnul Ștefan-Radu Oprea.

Evenimentul va fi organizat în colaborare cu Ambasada României în Spania, Camera de Comerț a Spaniei, Institutul Spaniol de Comerț Exterior și Confederația Spaniolă a Asociațiilor Patronale,

În partea a doua a forumului se vor organiza întâlniri B2B cu companii spaniole, în funcție de profilul companiilor românești înscrise. Domeniile prioritare de interes pentru cooperarea economică bilaterală sunt următoarele: IT&C, industria electronică, prelucrări mecanice, producția de mobilier, sectorul componente auto și industria alimentară.

Având convingerea că acest eveniment va reprezenta o oportunitate reală de promovare pentru compania dumneavoastră și vă va oferi posibilitatea de a intra în dialog direct cu exponenți ai mediului de afaceri spaniol, vă invităm să faceți parte din delegația reprezentativă de oameni de afaceri români.

Pachetul de participare SILVER începe de la 770 Euro+TVA / participant, include zbor clasa economic, 2 nopți cazare hotel 4*, transferuri aeroport.

Pachetul de participare GOLDEN începe de la 1770 Euro +TVA/ participant, include zbor clasa business, 2 nopți cazare la hotel de 5*, transferuri aeroport.

În ambele cazuri, tarifele de participare pot suferi modificări în funcție de evoluția prețurilor la data achiziționării pachetelor.

În cazul în care rezervarea pentru cazare și biletele de avion se face pe cont propriu, nu există taxă de participarea la Forumul de afaceri, singura solicitare fiind înscrierea prealabilă la CCIR.

Aşteptăm cu interes înscrierea dvs. la eveniment până cel târziu la data de 05.03.2019, prin completarea formularului disponibil mai jos:

Formular de participare

Pentru detalii vă rugăm să o contactaţi pe dna. Diana Popescu, consilier Birou Relații Bilaterale, la tel: 0374 474 360, mobil: 0728 060 684 sau e-mail diana.popescu@ccir.ro.

TARGUL INTERNATIONAL DE LA ALGER (FIA 2019)

Societatea Algeriana de Targuri si Expozitii (SAFEX) organizeaza cea de-a 52-a editie a Targului International de la Alger (FIA 2019), la Palatul Expozitiilor Pins Maritimes – Alger, in perioada 18 – 23 iunie 2019.

Detalii pe www.safex.dz si www.fia.safex.dz

Expozitia “Food Expo 2019", 16-18 Martie 2019, Atena