Calendar Evenimente 2021

Calendar Evenimente 2021

Centrul expozițional ROMEXPO este gazda celor mai importante evenimente naționale. Vă invităm să vizitați târgurile de tradiție ale ROMEXPO, să luați parte la manifestările la care suntem parteneri și să intrați în lumea fascinantă a concertelor, spectacolelor și evenimentelor pe care le găzduim!

Vă așteptăm în orașul din mijlocul orașului!

SALONUL AUTO BUCURESTI & ACCESORII **

7 – 17 octombrie

Expozitie auto

Aflat anul acesta la cea de a XVIII-a ediție și împlinind 28 de ani de la inaugurare, Salonul Auto București & Accesorii, îmbină experiența edițiilor organizate până în prezent cu dinamica contextului inovativ și economic actual, venind cu o platformă dedicată ce se transformă pe perioada celor 11 zile de desfășurare în cel mai mare centru de afaceri în domeniul auto din România.

INDAGRA

27 – 31 octombrie

Targ international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

Târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 27-31 octombrie 2021, în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B1 precum și platformele exterioare.

INDAGRA prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticolturii, horticolturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO

27 – 31 octombrie

Targ international pentru industria alimentara

INDAGRA FOOD & CARNEXPO prezintă cele mai noi tendințe din industria alimentară, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate, respectiv producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

PGL ESPORTS

4 – 7 noiembrie

Eveniment sportiv

CLEANING SHOW

9 – 12 noiembrie

Expoziţie dedicată industriei de curăţenie profesională.

CLEANING SHOW este cea mai importantă expoziţie din România dedicată industriei de curăţenie profesională. Fiecare ediţie a CLEANING SHOW oferă acces la tehnologii de ultimă generaţie din industria curăţeniei profesionale, precum şi multiple oportunităţi de creştere a afacerilor din domeniu. Ediţia din 2021 a CLEANING SHOW, care va avea loc între 9 şi 12 noiembrie 2021, aduce în prim-plan atât solutiile si tehnologiile E-Cleaning, cât si pe cele ecologice.

PRINT&SIGN

9 – 12 noiembrie

Targ de tipar si semnalistica pentru Europa de Sud-Est.

CORPORATE GIFTS SHOW

9 – 12 noiembrie

Expozitie dedicata industriei de obiecte promotionale.

TEXTIL TECHNOLOGY SHOW

9 – 12 noiembrie

Expozitie de tehnologie pentru industria de textile din Europa de Sud-Est.

TTR II

11 – 14 noiembrie

Targul de turism al Romaniei

TTR II prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.

Ajuns la cea de-a 45-a editie, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal, de prezentare, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

CONCERT BESTMUSIC

1 decembrie

Eveniment muzical

ro_RORO