Calendar Evenimente 2020

Calendar Evenimente 2020

Centrul expozițional ROMEXPO este gazda celor mai importante evenimente naționale. Vă invităm să vizitați târgurile de tradiție ale ROMEXPO, să luați parte la manifestările la care suntem parteneri și să intrați în lumea fascinantă a concertelor, spectacolelor și evenimentelor pe care le găzduim! Vă așteptăm în orașul din mijlocul orașului!

Expozitie pentru industria de curatare profesionala

Cleaning Show – expoziţie pentru industria de curăţenie profesională organizată la ROMEXPO în perioada 23 -25 SEPTEMBRIE 2020

Cleaning Show este cea mai importantă expoziţie din România dedicată industriei de curăţenie profesională. Fiecare ediţie a Cleaning Show oferă companiilor din domeniu expunerea şi uneltele de marketing de care au nevoie pentru a-şi conduce afacerile la un nou nivel, oferind multiple oportunităţi de creştere a afacerilor, precum şi acces la tehnologii de ultima oră. Ediţia din 2020 a Cleaning Show, care va avea loc între 23 şi 25 septembrie 2020, aduce în prim-plan atât solutiile E-Cleaning, cât si pe cele ecologice.

Expozitie d tehnologie pentru industria textila din Europa de sud-est

TEXTIL TECHNOLOGY SHOW 14 – 16 octombrie 2020 ROMEXPO Bucuresti

TEXTIL TECHNOLOGY Show, expozitia de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est, este locul de intalnire al jucatorilor din domeniu si al demonstratiilor live. Timp de trei zile, ai ocazia sa vezi cele mai noi masini de cusut, tesut si brodat, echipamente de imprimare digitala pe textile, masini pentru productia de textile si imbracaminte, tehnologii inovatoare cu spectru larg de utilizare, inovatii in design, sa intalnesti furnizori de materii prime, solutii si servicii pentru industria textila din regiune si sa inchei parteneriate profitabile de lunga durata.

BIFE - SIM

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2020/2021 în mobilier și design interior

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), organizează în perioada 17 – 20 septembrie 2020, în Pavilioanele B1 și B2, cea de-a XXIX-a ediție a BIFE-SIM – târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Cei mai buni specialiști în domeniul mobilei, producători, importatori, distribuitori și comercianți, decoratori, arhitecți și designeri vor oferi sfaturi și idei pentru ca vizitatorii să găsească soluții optime de amenajare a căminului, potrivite bugetului pe care îl au alocat. Fiți îndrăzneți! Schimbați aspectul casei dumneavostră la BIFE-SIM 2020!

ANTIQUE MARKET

Antique Market II – locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor

ROMEXPO devine între 17 și 20 septembrie 2020 locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor.

Antique Market găzduiește în această perioadă pentru expunere, cumpărare și evaluare piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Antique Market facilitează expozanților – artiști, anticari, restauratori etc. – contactul cu cât mai mulți vizitatori – potențiali cumpărători, investitori sau colecționari de cele mai diverse categorii.

INVENTIKA – Salonul de invenții și inovații

Salonul se adresează inventatorilor, cercetătorilor, academicienilor și tuturor celor care împărtășesc ideea că inovația este motorul pe care se bazează evoluția. Manifestarea reunește invenții din domenii variate, de la mecanică, metalurgie, electronică, energie, la medicină, protecția mediului, construcții, agricultură sau optică.

SALONUL INTERNATIONAL FELIN

SALON FELIN INTERNAȚIONAL, ediția de toamnă organizat la ROMEXPO în perioada 26-27 SEPTEBRIE 2020

Salonul Internațional Felin București – SofistiCAT este cea mai mare expoziție felină din România și reunește în același eveniment cele mai importante două organizații mondiale ale crescătorilor de feline: Fédération Internationale Féline (FIFe) și The International Cat Association (TICA). Publicul are ocazia de a cunoaște două sisteme de arbitrare – cel european (FIFe) și cel american (TICA) – și, în egală măsură, posibilitatea de a admira exemplare feline care nu sunt prezente în evenimentele dedicate unui singur sistem.

COSMETICS BEAUTY HAIR

COSMETICS BEAUTY HAIR 2020 – cel mai important eveniment din România dedicat frumuseții

COSMETICS BEAUTY HAIR – Expoziția Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură – se desfășoară între 1 – 4 octombrie 2020, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

COSMETICS BEAUTY HAIR este cea mai importantă platformă de prezentare pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, dar și o experiență de neratat pentru cei care sunt pasionați de make-up şi hair styling.

MODEXPO

MODEXPO – evenimentul profesioniștilor din industria modei și industria textilă

ROMEXPO organizează între 1 și 4 octombrie ediția de toamnă a MODEXPO, un eveniment dedicat industriei textile și industriei modei care devine, de la ediție la ediție, din ce în ce mai apreciat, atât de profesioniștii din industrie, cât și de publicul larg. Designeri, producători, importatori și distribuitori vor prezenta publicului larg obiecte vestimentare și accesorii potrivite oricărui stil, pentru orice ocazie și buget.

Expo Shop Embrace the Future retail

Expoziție dedicată industriei de retail EXPO SHOP 23 – 25 septembrie ROMEXPO Bucuresti

EXPO SHOP este singura expozitie din Romania dedicata industriei de retail. Cei mai importanti jucatori ai industriei de retail, locali si internationali, isi dau intalnire o data pe an la EXPO SHOP, unde vin sa prezinte cele mai noi tehnologii pentru retail, intr-un spectacol ce ofera o imagine de ansamblu completa a industriei. Vrei sa inchei parteneriate de durata si sa obtii cel mai bun brand awareness pentru business-ul tau? EXPO SHOP este destinatia ta.

SALONUL AUTO BUCURESTI

SALONUL AUTO BUCUREȘTI & ACCESORII

Salonul Auto București & Accesorii, eveniment aflat la ediția a XVIII-a și platforma de business nr. 1 a domeniului auto din România va avea loc în perioada 8 – 18 octombrie 2020 pe o suprafață de peste 25.000 mp, în Pavilionul B2 şi suprafaţa exterioară din Romexpo. Pe durata a 11 zile, pe o suprafaţă de peste 25.000 mp în cadrul Pavilionului B2 al Romexpo cât şi suprafaţă exterioară, Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2020 oferă posibilitatea participanţilor să expună ultimele modele de autoturisme şi autovehicule utilitare uşoare şi grele, piese şi accesorii auto, sisteme audio & navigaţie, echipamente şi utilaje pentru service-uri şi spălătorii, presă de specialitate, precum şi oferta societăţilor de leasing şi de asigurari auto.

INDAGRA

INDAGRA 2020, evenimentul reper pentru industria agricolă

INDAGRA 2020 – Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – se desfășoară în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2020, în Centrul Expozițional ROMEXPO.

Târgul reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere și contractare pentru cele mai mari companii din industrie și specialiștii din domeniul agricol. La INDAGRA sunt expuse produse şi echipamente moderne necesare pentru cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.

INDAGRA FOOD

Cele mai importante companii din industria alimentară se reunesc la INDAGRA FOOD

INDAGRA FOOD 2020 – Târgul internațional pentru industria alimentară – se desfășoară la ROMEXPO în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie.

Târgul promovează cei mai importanți producători, distribuitori și importatori de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO este locul potrivit pentru lansarea și vânzarea de produse, prezentarea noutăților din domeniu, stabilirea de noi relații de afaceri, precum și încheierea de contracte.

EXPO DRINK

Expo Drink încântă simțurile pasionaților de băuturi rafinate!

ROMEXPO vă invită la Expo Drink – târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non-alcoolice care se va desfășura în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie.

Expo Drink completează tematica a două târguri de marcă organizate în Centrul Expozițional ROMEXPO, Indagra și Indagra Food, care au loc în aceeași perioadă. La EXPO DRINK vizitatorii degustă diferite sortimente de băuturi, află secretele de producție a băuturilor și derivatelor lor de la specialiști ai companiilor expozante și iau parte la demonstrații și prezentări tematice.

Pack Show 28 octombrie 2020 la Romexpo

Expoziție pentru industria ambalajelor PACK SHOW

Pack Show este cel mai important eveniment pentru industria de packaging din Romania. Timp de 5 zile, liderii industriei vin la Pack Show să prezinte cele mai noi tehnologii, ambalaje și solutii de ambalare inovatoare. Urcă și tu pe scena Pack Show alături de ceilalți lideri ai industriei și iți poți dezvolta portofoliul de clienți prin contacte directe cu specialiștii din packaging, foarte bine targetati.

TÂRGUL de TURISM al ROMÂNIEI – locul de întâlnire al pasionaților de călătorii

ROMEXPO invită toți pasionații de călătorii la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României care va avea loc între 12 și 15 noiembrie 2020.

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României nu se adresează doar călătorilor în căutare de locuri și idei pentru vacanța de iarnă, ci și vizitatorilor care doresc să își planifice din timp momentele de relaxare din timpul sezonului estival. Firmele participante vin în întâmpinarea doritorilor cu oferte de neratat pentru vacanțe exotice, trasee montane, circuite cu autocarul sau avionul, croaziere și vacanțe spa&wellness.

TARGUL GHIDUL MIRESEI 13-15 NOI

TÂRGUL GHIDUL MIRESEI organizat la ROMEXPO în perioada 13 – 15 noiembrie 2020

DENTA II

Liderii industriei stomatologice participă la DENTA II

DENTA II – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – se desfășoară la ROMEXPO, în perioada 26 – 28 noiembrie 2020.

DENTA II ilustrează tendințele și inovațiile în medicina dentară și prezintă oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor stomatologice. În cadrul expoziției, companiile își prezintă cele mai moderne echipamente pentru un tratament precis, rapid, fără durere și întâlnesc potențiali clienți sau noi parteneri.

TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN

Cadouri de poveste la ROMEXPO

TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN care se desfășoară între 4 și 6 decembrie 2020 este preambulul sărbătorilor de iarnă, locul în care, timp de trei zile, sute de cadouri prind viață: dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă, decoraţiuni specifice sărbătorilor și brazi.

Organizatorii târgului și asociațiile partenere pregătesc și anul acesta ateliere și momente artistice care îi vor încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Târgul Cadourilor de Crăciun se desfășoară în același timp cu Antique Market III.

Antique Market III

Surprize vintage la ANTIQUE MARKET III

ANTIQUE MARKET III, locul de întâlnire al artiștilor, iubitorilor de artă și colecționarilor, completează oferta de cadouri pentru sărbătorile de iarnă. Reprezentanții companiilor expozante îi vor ajuta pe cei care vor vizita târgul să descopere cele mai interesante cadouri pentru prietenii cu gusturi rafinate. Antique Market III se desfășoară în același timp cu Târgul Cadourilor de Crăciun.

.

ro_RORO
en_GBEN ro_RORO