Calendar Evenimente 2022

Centrul expozițional ROMEXPO este gazda celor mai importante evenimente naționale. Vă invităm să vizitați târgurile de tradiție ale ROMEXPO, să luați parte la manifestările la care suntem parteneri și să intrați în lumea fascinantă a concertelor, spectacolelor și evenimentelor pe care le găzduim!

Vă așteptăm în orașul din mijlocul orașului!

Calendar Evenimente 2022

TTR I

24 – 27 februarie

Targul de turism al Romaniei

TTR prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.

Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

www.targuldeturism.ro

Fishing & Hunting Expo – Ediția a 6-a

17-20 martie 2022

Expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare, outdoor și ambarcațiuni

Cea mai titrată expoziție de pescuit, vânătoare, ambarcațiuni  și outdoor din România, la a șasea ediție, în condiții excepționale de siguranță.

Vom da startul sezonului 2022 în materie expozițională cu patru zile explozive, în perioada 17-20 martie, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilion B1.

www.fishingandhuntingexpo.ro

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO

24 – 27 martie

Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine

Evenimentul îmbină latura antreprenorială cu cea dedicată publicului larg și se adresează celor care au un business în domeniul construcţiilor sau amenajărilor interioare și exterioare, vând utilaje industriale şi echipamente de șantier sau oferă servicii de proiectare, consultanţă și design; celor care dezvoltă tehnologii de ultimă generație pentru industria instalațiilor sau vând produse și accesorii care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor și, nu în ultimul rând, producătorilor de mobilă sau celor care au o afacere în domeniul decorațiunilor interioare.

https://construct-ambientexpo.ro/ro/

ROMTHERM

24 – 27 martie

Expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului

ROMTHERM reprezintă platforma ideală atât pentru prezentarea produselor și serviciilor din domeniu, cât și pentru facilitarea întâlnirilor directe dintre consultanți, contractori și utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial. Romtherm prilejuieste întâlnirea celor mai importante firme care produc, distribuie și importă branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultimă generație și tehnologii nou introduse pe piață.

https://www.romtherm.ro/

EXPO FLOWERS & GARDEN

24 – 27 martie

Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit

Expoziția oferă vizitatorilor soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi, fie că e vorba de o grădină sau doar de un mic spațiu dedicat plantelor. La Expo Flowers & Garden aveți ocazia să prezentați, în condiții profesioniste, cele mai noi produse, servicii și echipamente pentru facilitarea activității horticole.

https://www.expoflowers.ro/ro/

MOBILA EXPO

24 – 27 martie

Targ de mobila

Evenimentul se adresează publicului larg, acelora care doresc să găsească și să achiziționeze direct de la companii producătoare, la prețuri avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței sau biroului. Mobila Expo înseamna mobilier la prețuri rezonabile, realizat în culori, materiale și finisaje aparținând stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

https://mobila-expo.ro/ro/

Salonul Nautic Internațional București – Caravan, Motorhome & Adventure 2022

31 martie – 3 aprilie

Expoziție dedicată domeniului de agrement nautic și rulotismului

Te-ai săturat de navigat online? Te așteptăm offline la cea de a 12-a ediție a Salonul Nautic Internațional București – Caravan, Motorhome & Adventure 2022 expoziție dedicată domeniului de agrement nautic și rulotismului.
Singurul eveniment indoor din România dedicat unor hobby-uri inedite, devenit un reper pentru pasionații sporturilor nautice dar și pentru cei ce îndrăgesc rulotismul, va reuni timp de patru zile cele mai reprezentative companii din domeniu.

Vă așteptăm cu drag!

www.salonulnauticbucuresti.ro

www.caravanshow.ro

PACK SHOW

11 – 14 mai

Expozitie pentru industria ambalajelor

Organizat anual, PACK SHOW este cel mai important eveniment pentru industria de packaging din Romania. Timp de 5 zile, liderii industriei vin la PACK SHOW sa prezinte cele mai noi tehnologii, ambalaje si solutii de ambalare inovatoare. Urca si tu pe scena PACK SHOW alaturi de ceilalti lideri ai industriei si iti poti dezvolta portofoliul de clienti prin contacte directe cu specialistii din packaging, foarte bine targetati.

www.packshow.ro

METAL SHOW – TIB

11 – 14 mai

Expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor şi echipamente industrial

Timp de 4 zile, liderii industriei, locali şi internaţionali, îşi dau întâlnire la METAL SHOW & TIB pentru a-şi prezenta produsele şi inovaţiile în faţa unui public atent targetat, pentru a da un semnal puternic de susţinere şi relansare a industriei, pentru discuţii directe cu principalii clienţi, în vederea încheierii unor parteneriate profitabile pe termen lung.

https://www.metalshow-tib.ro/

AUTO TOTAL BUSINESS SHOW

28 – 29 mai

După 2 ani de pauză, cel mai așteptat eveniment automotive dn România revine la Romexpo: Auto Total Business Show (ABS) va avea loc în mai, pe 28 și 29.

Cel mai mare eveniment automotive din România dedicat producătorilor de gen, precum și echipamentelor pentru service-urile și magazine de piese auto, ATBS revine în forță la București, pentru miile de pasionați care vibrează odată cu sunetul motoarelor puternice și care se întâlnesc an de an la evenimentul organizat de AD Auto Total.

Aducem laolaltă furnizori de top de piese auto, soluții și gadgeturi inovatoare, profesioniști din domeniul automotive și pasionații de mașini, într-o comunitate în creștere, din ce în ce mai conectată.

Demonstrații auto incendiare, mașini tunate, inovații tehonologice și componente revoluționare, de ultimă generație, concursuri la cel mai înalt nivel!

www.atbs.ro

BABY BOOM SHOW

26 – 29 mai

Baby Boom Show este singura expozitie din Romania dedicata viitoarelor mamici si copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani. Editia de primavara va asteapta cu super oferte si discounturi exclusive la cele mai cool produse pentru viitoarele mamici (servicii medicale, pachete de nastere, banci de celule stem) si copii (puericultura, imbracaminte si incaltaminte, jucarii, carucioare, mobilier, servicii educationale, entertainment).

https://www.babyboomshow.ro

ENTERTAINMENT ARENA EXPO 2022

6 – 8 septembrie

Entertainment Arena Expo renaste pentru cel de-al 14-lea an. Evenimentul romanesc B2B pentru industria de jocuri de noroc landbase si online, precum si pentru segmentul de pariuri sportive, va avea loc in perioada 6 – 8 Septembrie 2022. EAE se adreseaza exclusiv specialistilor, reunind producatori si distribuitori de top, precum si vizitatori locali si internationali.

www.earenaexpo.com

BIFE – SIM

22 – 25 septembrie

Targ international de mobila, echipamente si accesorii

Producătorii, importatorii și distribuitorii vă așteaptă la Romexpo cu toate stilurile de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, clasic, vintage, modern, combinat cu sticlă sau piele și chiar pictat manual. Produse în trend din sectorul home & deco sunt expuse și pot fi achiziționate pe perioada manifestării. Timp de 4 zile, vizitatorii au ocazia să descopere cele mai frumoase piese de moblier și obiecte decorative de cea mai bună calitate.

www.bife-sim.ro

ANTIQUE MARKET II

22 – 25 septembrie

Targ de obiecte de arta si antichitati

ROMEXPO îşi doreşte să devină locul de întâlnire atât al artiștilor, cât și al iubitorilor de artă și al colecționarilor. Pentru aceasta, Antique Market își propune să găzduiască, pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele. Antique Market îşi doreşte să devină un eveniment de cât mai mare amploare, în care diferitele domenii din tematică să se completeze reciproc, aducându-și fiecare propriul segment de public.

https://www.antiquemarket.ro/

COSMETICS BEAUTY HAIR

22 – 25 septembrie

Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura

Producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură sunt prezenți la COSMETICS BEAUTY HAIR, atât online, cât și offline, cu oferte inedite, în tendințele sezonului și anticipând direcțiile anului următor. Evenimentul vă așteaptă cu o mulțime de evenimente pentru specialiști, lansări de produse inedite și informații de ultimă oră, totul într-o atmosferă vibrantă, colorată și strălucitoare, propice interacțiunii și creativității!

www.expocosmetics.ro

Salonul Auto București & Accesorii 2022

06 – 16 octombrie

Expozitie auto

Aflat anul acesta la cea de a XIX-a ediție și împlinind 29 de ani de la inaugurare, Salonul Auto București & Accesorii, îmbină experiența edițiilor organizate până în prezent cu dinamica contextului inovativ și economic actual, venind cu o platformă dedicată ce se transformă pe perioada celor 11 zile de desfășurare în cel mai mare centru de afaceri în domeniul auto din România.

PRINT&SIGN

CORPORATE GIFTS SHOW

TEXTIL TEHNOLOGY SHOW

04 – 07 octombrie

Cel mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud-Est, PRINT&SIGN (ajuns la ediţia a- 16- a), aduce în atenţia specialiştilor evoluţia industriei grafice din România.

Este singura expoziţie dedicată industriei de obiecte promoţionale din România care oferă know-how integrat şi soluţii specifice pentru toate industriile.

Expoziţia de tehnologie dedicată industrie textile din regiunea sud-est europeană readuce în atenţia investitorilor industria textilă şi sectoarele conexe, evidenţiind inovaţiile care pot ajuta producătorii de maşini, echipamente, fire, fibre, ţesături şi accesorii să-şi dezvolte afacerea.

https://events.printsign.ro/print-sign/

https://events.printsign.ro/corporate-gifts-show/

https://events.printsign.ro/textile-technology-show/

INDAGRA

26 – 30 octombrie

Targ international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei

INDAGRA prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticolturii, horticolturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate și este prilejul perfect pentru prezentarea inovațiilor din acest sector și a soluțiilor care duc la îmbunătățirea performanțelor în afacerile agricole. În cadrul târgului, expozanții își lansează produsele anului, întâlnesc noi parteneri de afaceri, dau curs dialogului de business, își prezintă oferta de echipamente și tehnologii menite să crească productivitatea în agricultură, precum și noutățile din agronomie, zootehnie, pomicultură, floricultură sau viticultură.Ca la fiecare ediție, târgul suține ideea de dezvoltare a agriculturii din România cu ajutorul cercetării și inovațiilor și promovează produselor românești pe piața internă și externă.

www.indagra.ro

INDAGRA FOOD & CARNEXPO

26 – 30 octombrie

Targ international pentru industria alimentara

INDAGRA FOOD & CARNEXPO prezintă cele mai noi tendințe din industria alimentară, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate, respectiv producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

www.indagra-food.ro

TTR II

10 – 13 noiembrie

Targul de turism al Romaniei

TTR II prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale. Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

Evenimentul se adresează atât vizitatorului tradițional care este în căutare de vacanțe sau sejururi pe meleaguri românești, vânează oferte all inclusive sau destinații de familie, cât și călătorului nonconformist care preferă destinațiile inedite și contactul direct cu obiceiurile locului, căruia îi plac vacanțele de tipul do-it-yourself și este prieten cu tehnologia.

www.targuldeturism.ro

DENTA

10 – 12 noiembrie

Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara

Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul medicinei și tehnicii dentare, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.

DENTA reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

www.denta.ro

ROMMEDICA

10 – 12 noiembrie

Targ international de medicina si farmacie

Expoziția va prezinta cele mai noi tendințe din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatură și soft medical, companiilor farmaceutice, băncilor și societăților de finanțare și leasing, centrelor medicale private și asociațiilor din domeniu.

Evenimentul reprezintă cel mai important punct de întâlnire al specialiștilor din domeniul medical și farmaceutic, fiind o sursă esențială de informare pentru reprezentanții sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat, venind în întâmpinarea cadrelor specializate cu o bogată ofertă de tehnologie și aparatură destinată facilitării și îmbunătățirii actului medical.

https://rommedica.ro/ro/

ROMANIAN SECURITY FAIR

09 – 11 noiembrie

Romanian Security Fair 2022

Expoziția, aflată la cea de a VI-a ediție, se va desfășura în perioada 9 – 11 Noiembrie 2022, oferind pe lângă standurile expozitionale, zone pentru conferințe și works-shopuri, întâlniri media sau săli amenjate pentru întâlniri de business în cadru restrâns.

La Romanian Security Fair 2022 vor fi prezenți, cu siguranță, atât companii globale, lideri mondiali din domeniul tehnologiilor de securitate care sunt activi și pe piața românească a tehnologiilor și serviciilor de securitate, dar și companii regionale și start-upuri care doresc să intre acum fie direct, fie prin partneri români, pe o piață matura si bine structurata.

https://www.romaniansecurityfair.eu/ro/

TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN

9 – 11 decembrie

Targ de cadouri, decoratiuni si suveniruri

Timp de 3 zile, ROMEXPO se va transforma in locatia ideala pentru cumparaturile de Mos Nicolae si de Craciun, asteptandu-si vizitatorii cu expozanti din toate domeniile: producatori, importatori, distribuitori de produse textile, confectii, articole blana, marochinarie, incaltaminte si accesorii, cosmetice, bijuterii, parfumuri, furnizori de servicii si oferte turistice, precum si decoratiuni pentru casa si produse specifice sarbatorilor de iarna. Stim ca, in fiecare an, vrei sa le daruiesti celor dragi cadouri speciale. Te asteptam la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN, unde vei gasi darul perfect pentru fiecare.

https://expo-cadou.ro/

ANTIQUE MARKET III

9 – 11 decembrie

Targ de obiecte de arta si antichitati

ROMEXPO îşi doreşte să devină locul de întâlnire atât al artiștilor, cât și al iubitorilor de artă și al colecționarilor. Pentru aceasta, Antique Market își propune să găzduiască, pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele. Antique Market îşi doreşte să devină un eveniment de cât mai mare amploare, în care diferitele domenii din tematică să se completeze reciproc, aducându-și fiecare propriul segment de public.

https://www.antiquemarket.ro/

ro_RORO