Calendar Evenimente

Centrul expozițional ROMEXPO este gazda celor mai importante evenimente naționale. Vă invităm să vizitați târgurile de tradiție ale ROMEXPO, să luați parte la manifestările la care suntem parteneri și să intrați în lumea fascinantă a concertelor, spectacolelor și evenimentelor pe care le găzduim!

Vă așteptăm în orașul din mijlocul orașului!

Calendar Evenimente

CLEANING SHOW 2022

04 – 07 octombrie

Expoziţie pentru industria de curăţenie profesională

Cleaning Show este cea mai importantă expoziţie din România dedicată industriei de curăţenie profesională. Fiecare ediţie a Cleaning Show oferă acces la tehnologii de ultimă generaţie din industria curăţeniei profesionale, precum şi multiple oportunităţi de creştere a afacerilor din domeniu. Ediţia din 2022 a Cleaning Show, care va avea loc între 4 şi 7 octombrie 2022, aduce în prim-plan atât solutiile si tehnologiile E-Cleaning, cât si pe cele ecologice.

www.cleaningshow.ro

Salonul Auto București & Accesorii 2022

06 – 16 octombrie

Expozitie auto

Aflat anul acesta la cea de a XIX-a ediție și împlinind 29 de ani de la inaugurare, Salonul Auto București & Accesorii, îmbină experiența edițiilor organizate până în prezent cu dinamica contextului inovativ și economic actual, venind cu o platformă dedicată ce se transformă pe perioada celor 11 zile de desfășurare în cel mai mare centru de afaceri în domeniul auto din România.

PRINT&SIGN

CORPORATE GIFTS SHOW

TEXTIL TEHNOLOGY SHOW

04 – 07 octombrie

Cel mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud-Est, PRINT&SIGN (ajuns la ediţia a- 16- a), aduce în atenţia specialiştilor evoluţia industriei grafice din România.

Este singura expoziţie dedicată industriei de obiecte promoţionale din România care oferă know-how integrat şi soluţii specifice pentru toate industriile.

Expoziţia de tehnologie dedicată industrie textile din regiunea sud-est europeană readuce în atenţia investitorilor industria textilă şi sectoarele conexe, evidenţiind inovaţiile care pot ajuta producătorii de maşini, echipamente, fire, fibre, ţesături şi accesorii să-şi dezvolte afacerea.

https://events.printsign.ro/print-sign/

https://events.printsign.ro/corporate-gifts-show/

https://events.printsign.ro/textile-technology-show/

DENTA

14 – 16 octombrie

Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara

Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul medicinei și tehnicii dentare, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.

DENTA reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

www.denta.ro

ROMMEDICA

14 – 16 octombrie

Targ international de medicina si farmacie

Expoziția va prezinta cele mai noi tendințe din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatură și soft medical, companiilor farmaceutice, băncilor și societăților de finanțare și leasing, centrelor medicale private și asociațiilor din domeniu.

Evenimentul reprezintă cel mai important punct de întâlnire al specialiștilor din domeniul medical și farmaceutic, fiind o sursă esențială de informare pentru reprezentanții sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat, venind în întâmpinarea cadrelor specializate cu o bogată ofertă de tehnologie și aparatură destinată facilitării și îmbunătățirii actului medical.

https://rommedica.ro/ro/

INDAGRA

26 – 30 octombrie

Targ international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei

INDAGRA prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticolturii, horticolturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate și este prilejul perfect pentru prezentarea inovațiilor din acest sector și a soluțiilor care duc la îmbunătățirea performanțelor în afacerile agricole. În cadrul târgului, expozanții își lansează produsele anului, întâlnesc noi parteneri de afaceri, dau curs dialogului de business, își prezintă oferta de echipamente și tehnologii menite să crească productivitatea în agricultură, precum și noutățile din agronomie, zootehnie, pomicultură, floricultură sau viticultură.Ca la fiecare ediție, târgul suține ideea de dezvoltare a agriculturii din România cu ajutorul cercetării și inovațiilor și promovează produselor românești pe piața internă și externă.

www.indagra.ro

INDAGRA FOOD & CARNEXPO

26 – 30 octombrie

Targ international pentru industria alimentara

INDAGRA FOOD & CARNEXPO prezintă cele mai noi tendințe din industria alimentară, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate, respectiv producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

www.indagra-food.ro

TTR II

10 – 13 noiembrie

Targul de turism al Romaniei

TTR II prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale. Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

Evenimentul se adresează atât vizitatorului tradițional care este în căutare de vacanțe sau sejururi pe meleaguri românești, vânează oferte all inclusive sau destinații de familie, cât și călătorului nonconformist care preferă destinațiile inedite și contactul direct cu obiceiurile locului, căruia îi plac vacanțele de tipul do-it-yourself și este prieten cu tehnologia.

www.targuldeturism.ro

ROMANIAN SECURITY FAIR

09 – 11 noiembrie

Romanian Security Fair 2022

Expoziția, aflată la cea de a VI-a ediție, se va desfășura în perioada 9 – 11 Noiembrie 2022, oferind pe lângă standurile expozitionale, zone pentru conferințe și works-shopuri, întâlniri media sau săli amenjate pentru întâlniri de business în cadru restrâns.

La Romanian Security Fair 2022 vor fi prezenți, cu siguranță, atât companii globale, lideri mondiali din domeniul tehnologiilor de securitate care sunt activi și pe piața românească a tehnologiilor și serviciilor de securitate, dar și companii regionale și start-upuri care doresc să intre acum fie direct, fie prin partneri români, pe o piață matura si bine structurata.

https://www.romaniansecurityfair.eu/ro/

TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN

9 – 11 decembrie

Targ de cadouri, decoratiuni si suveniruri

Timp de 3 zile, ROMEXPO se va transforma in locatia ideala pentru cumparaturile de Mos Nicolae si de Craciun, asteptandu-si vizitatorii cu expozanti din toate domeniile: producatori, importatori, distribuitori de produse textile, confectii, articole blana, marochinarie, incaltaminte si accesorii, cosmetice, bijuterii, parfumuri, furnizori de servicii si oferte turistice, precum si decoratiuni pentru casa si produse specifice sarbatorilor de iarna. Stim ca, in fiecare an, vrei sa le daruiesti celor dragi cadouri speciale. Te asteptam la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN, unde vei gasi darul perfect pentru fiecare.

https://expo-cadou.ro/

ANTIQUE MARKET

9 – 11 decembrie

Targ de obiecte de arta si antichitati

ROMEXPO îşi doreşte să devină locul de întâlnire atât al artiștilor, cât și al iubitorilor de artă și al colecționarilor. Pentru aceasta, Antique Market își propune să găzduiască, pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele. Antique Market îşi doreşte să devină un eveniment de cât mai mare amploare, în care diferitele domenii din tematică să se completeze reciproc, aducându-și fiecare propriul segment de public.

https://www.antiquemarket.ro/

ro_RORO