Romtherm 2016
Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Cu o experienta de 18 ani in domeniul incalzirii si degivrarii electrice, societatea Sc Cipec Srl va prezenta, in cadrul celei mai mari expozitii de profil din tara, ROMTHERM 2016- Expozitie internationala pentru instalatii si echipamente de incalzire, solutii si produse de ultima generatie pentru incalzire in pardoseala si pentru degivrare.

Echipa Sc Cipec Srl va fi prezenta la ROMTHERM in cadrul pavilionului C2 la standul nr. 10, in perioada 7 – 10 aprilie, unde puteti vedea produsele expuse si unde puteti sta de vorba cu specialistii companiei.

Vor fi prezentate urmatoarele sisteme de incalzire si degivrare :

- cabluri si plase incalzitoare, pentru pardoseala

     


- film incalzitor (folie carbonica), pentru incalzire directa sub parchet

     


- cabluri si plase pentru degivrarea jgheaburilor, burlanelor si a acoperisurilor, cabluri si plase pentru degivrarea rampelor auto, a aleilor pietonale, cabluri si plase pentru degivrarea teraselor, treptelor

     


- cabluri intiinghet / kit-uri de degivrare, cu termostat si stecher, pentru dezghetarea jgheaburilor si a burlanelor

   


- cabluri autoreglabile de incalzire si degivrare, pentru protectia conductelor contra inghetului, pentru industria petrochimica, industria alimentara etc.

 


- cabluri antiinghet / kit-uri cu termostat si stecher, pentru protectia antiinghet a conductelor, cismelelor, hidrantilor etc.

     


- covorase incalzitoare din mocheta, pentru picioare si covorase incalzitoare din mocheta si pvc, pentru animale

     


- sisteme de racire exterioara ,prin pulverizare apa, pentru : terase, gradini, foisoare, piscine, cafenele, locuri de joaca etc.

       


Oferim calitate superioara a produselor, conditii bune de colaborare pentru distribuitori, livrari prompte din stoc, consiliere tehnica, montaj pentru sisteme.

Va asteptam cu drag la ROMTHERM !!!

Cu stima,

Sc CIPEC Srl Bucuresti

romexpo@romexpo.ro