Avem plăcerea să vă informăm că în data de 03 februarie 2021, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Ambasada Republicii Islamice Pakistan la București va organiza, în mediul on-line, forumul de afaceri România – Pakistan.

Evenimentul se va desfășura prin intermediul platformei electronice ZOOM, începând cu orele 10:00 (orele 09.30 înregistrare).

Forumul are ca principal obiectiv promovarea schimburilor comerciale între România și Republica Islamică Pakistan și de aceea o importanță deosebită va fi acordată sesiunii de „match-making” între companiile participante din cele două țări, sub forma unor paneluri distincte, în funcție de domeniul de activitate.

Evenimentul se va concentra pe următoarele sectoare industriale: industria ușoară (textile), mașini și echipamente (inclusiv mașini agricole și piese auto), industria alimentară (inclusiv legume, fructe și cereale) și industria extractivă (resurse minerale energetice

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe această piață importantă, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea formularului de înscriere online.

Participarea la eveniment este gratuită. Termenul limită pentru înregistrare este 01 februarie 2021.

Ulterior înregistrării (prin intermediul formularelor de participare) participanții vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail împreună cu instrucțiunile de conectare.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați domnului Bogdan Cîrstocea, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: bogdan.cirstocea@ccir.ro, tel +40374 474 382.

CCIR recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.