Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de a vă informa cu privire la desfășurarea evenimentului – Empowering Women Entrepreneurs – organizat de Eurochambres, în perioada 30-31 mai 2022, în format online.

Evenimentul este dedicat doamnelor antreprenoare, prilej cu care vor discuta despre provocările cu care s-au confruntat din perspectivă antreprenorială, vor împărtăși bune practici și vor identifica împreună posibile soluții.

Astfel, principalele teme care vor fi abordate se referă la provocările legate de tranzițiile socială, ecologică, digitală și economică. În același timp, vor fi puse în discuție repercusiunile recente ale războiului din Ucraina asupra comunității de afaceri, sens în care vor fi prezentate inițiative și bune practici relevante pentru abordarea acestor probleme. Mai multe detalii privind subiectele propuse, formatul evenimentului și vorbitorii invitați regăsiți în conceptul și agenda evenimentului.

Discursurile de deschidere ale evenimentului vor fi realizate de doamnele Martha Schultz, președintele Eurochambres Women Network și Martina Dlabajová, deputat în Parlamentul European.

Înscrierile se pot realiza prin completarea formularului de înregistrare până în data de 25 mai 2022. Discuțiile se vor desfășura în limba engleză.

Pentru detalii suplimentare, vă invit să o contactați pe doamna Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail oana.alexe@ccir.ro.

Oana Alexe
Consilier
Biroul Organizații Europene și Internaționale
Direcția Relații Externe

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +40374 474 391
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro

CCIR recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.