Peste 10.000 de vizitatori au ajuns la ROMEXPO cu prilejul #TotulPentruCasaTa2024

În perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO a organizat #TotulPentruCasaTa2024 – un concept dedicat sectorului home & deco – care a adus împreună tematicile târgurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden.

Peste 10.000 de vizitatori, specialiști și public larg, au ajuns în Centrul Expozițional și s-au inspirat din cele mai spectaculoase proiecte de design.

La eveniment au participat 155 de companii, din 13 țări (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina și Ungaria). Gradul de internaționalizare a atins 27%, cu 112 firme românești și 43 din străinătate.

„A fost o ocazie deosebită pentru participanți să descopere cele mai recente tendințe și inovații în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare și exterioare. Ne-am bucurat să fim martorii schimbului de idei și experiențe între profesioniștii din aceste domenii și abia așteptăm să ne revedem la ediția de anul viitor”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

În plus, cei care aveau în plan redecorarea unei locuințe au primit și consiliere personalizată gratuită. Experții din domeniu i-au ghidat în procesul de achiziție și le-au oferit sfaturi utile ținând cont de preferințele estetice, necesități, buget și funcționalitate.

www.construct-ambientexpo.ro

www.romtherm.ro

www.mobila-expo.ro

www.expoflowers.ro