Stimată doamnă / Stimate domn,

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu China IP SME Helpdesk – organizație fondată de Comisia Europeană – au plăcerea de a vă invita la trainingul, cu tema Protejarea proprietății intelectuale în China: bune practici și studii de caz, care se va desfășura online, în data de 8 iunie 2021, în intervalul orar 10.45-12.15.

Proprietatea intelectuală constituie un bun atât financiar, cât și de management al IMM-urilor, întrucât oferă un avantaj competitiv față de concurenți și protejează inovațiile companiei. O strategie de protejare a proprietății intelectuale bine întocmită este crucială pentru buna funcționare a unei firme, în mod special, atunci când se urmărește internaționalizarea afacerii pe piețe precum cea chineză. În mod contrar, neglijarea aspectelor referitoare la proprietatea intelectuală poate duce la pierderea competitivității companiei pe piața respectivă.

Trainingul Protejarea proprietății intelectuale în China: bune practici și studii de caz își propune să ofere o imagine de ansamblu asupra modului în care companiile își pot proteja și promova drepturile de proprietate intelectuală pe piața chineză, prin prezentarea celor mai bune practici și studii de caz. Expertul de la China IP SME Helpdesk, domnul Tom Carver, va expune cele mai des întâlnite probleme de proprietate intelectuală pe care companiile le întâmpină în China și cele mai bune exemple de practici cu privire la monitorizarea acestor probleme și modalitatea de aplicare a drepturilor de proprietate intelectuală pe piața chineză.

Agenda:

10:45 – 11:00 Înregistrare

11:00 -11: 05 Discurs de deschidere a evenimentului, dl. Eduard Costin, Directorul Direcției de Relații Externe, Camera de Comerț și Industrie a României

11:05 – 11:10 Prezentarea dnei. Alessandra Capriglia, Project Manager, China IP SME Helpdesk

11:10 – 11:55 Prezentarea dlui. Tom Carver, partener în cadrul Gunnercooke, expert în domeniul proprietații intelectuale

11:55 – 12:15 Sesiune de întrebări și răspunsuri

Participarea la eveniment este gratuită, însă înregistrarea este obligatorie. Trainingul se va desfășura doar în limba engleză, iar la finalul evenimentului participanții vor putea adresa întrebări expertului.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să o contactați pe doamna Oana Alexe, consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail: oana.alexe@ccir.ro, tel.: 0040 374 474 391.

CCIR recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.