În perioada 24 – 27 martie, ROMEXPO organizează seria evenimentelor care fac parte din conceptul #TotulPentruCasaTa: Construct – Ambient Expo, Mobila Expo, Romtherm și Expo Flowers & Garden.

#TotulPentruCasaTa2022 se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și este locul în care firme cunoscute din industria home & deco prezintă o gama variată de produse și tehnologii destinate proiectelor de construcții și amenajări interioare sau exterioare.

Companiile vin la ROMEXPO cu prețuri imbatabile care sunt valabile doar în cele 4 zile de târg. În plus, vizitatorii pot beneficia de consultanță gratuită pentru planurile de construcție și amenajare a unei locuințe.

În zona Construct Ambient Expo sunt expuse sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

Sectorul MOBILA EXPO prezintă tendințele anului 2022 în materie de mobilier și decorațiuni interioare. Vizitatorii pot achiziționa piese direct de la firme producătoare sau importatori din domeniu, la prețuri avantajoase.

În zona dedicată ROMTHERM, vizitatorii găsesc tehnologii de ultimă generație și un sortiment bogat de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor.

Sectorul Expo Flowers & Garden oferă vizitatorilor soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi, fie că e vorba de o grădină sau doar de un mic spațiu dedicat plantelor, în casă sau apartament.

Visiting hours

24 – 26 martie, în intervalul 10:00 – 18:00

27 martie, în intervalul 10:00 – 16:00

ACCESUL ESTE GRATUIT

Transformăm fiecare „casă” în „acasă” la #TotulPentruCasaTa2022! Până atunci rămânem conectați pe conturile noastre de Facebook și Instagram.

About ROMEXPO

ROMEXPO, societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

For information for the press:

Oana Netbai - PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro

Mobile: 0758/ 837 759