Ministerul Antreprenorialului și Turismului din România cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează Forumul de afaceri și investiții România – Turcia, în data de 31 martie a.c., la Istanbul, Turcia.

Evenimentul se va desfășura în marja celei de-a 27-a sesiune a Comisiei mixte interguvernamentale de colaborare economică România – Turcia și va beneficia de prezența unor înalți reprezentanți ai Guvernului României și Turciei, conducerea CCIR și a Uniunii Camerelor de Comerț și a Burselor de Mărfuri din Turcia (TOBB). Din partea Guvernului României va participa domnul Sorin Grindeanu, viceprim-ministrul României, ministrul transporturilor și infrastructurii.

Forumul de afaceri și investiții România – Turcia se înscrie în rândul acțiunilor de promovare a exporturilor românești și atragere a investițiilor turcești conform Parteneriatului strategic dintre România și Republica Turcia. În prima parte a evenimentului, vor fi susținute prezentări cu privire la tendințele economice din cele două state și va fi analizat stadiul cooperării bilaterale, precum și cel al oportunităților de investiții româno-turce. La finalul sesiunii plenare, antreprenorii români vor avea posibilitatea să participe în cadrul unor sesiuni de tipul business-to-business (B2B) cu oameni de afaceri din Turcia. Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba engleză.

Informaţiile suplimentare privind agenda și locația evenimentului le vom transmite în cel mai scurt timp, pe măsura obţinerii acestora de la partenerii turci.

De asemenea, fiecare participant îşi va organiza pe cont propriu deplasarea, (transportul si cazarea aferente participării la eveniment), urmând a se alătura delegaţiei române participante la Forum.

Pentru a vă înregistra la forum, vă adresăm rugămintea de a o contacta pe doamna Oana Alexe, consilier în cadrul Biroului de Organizații Europene și Internaționale, Camera de Comerț și Industrie a României (MAILTO:mailto:oana.alexe@ccir.ro, tel: 0374474391).

Pentru alte informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați următoarelor persoane de contact din cadrul Departamentului de Comerț Exterior, MAT: Clementina Ion, director al Direcției Relații Bilaterale Europa (clementina.ion@dce.gov.ro, tel: 0372492653), Adrian Ionescu, consilier (MAILTO:mailto:adrian.ionescu@dce.gov.ro, tel: 0740044289).

CCIR recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.