Ediția din 2021 a BIFE SIM s-a încheiat!

Evenimentul s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță sanitară

BIFE – SIM 2021, primul târg fizic organizat de ROMEXPO în pandemie, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din România și cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România a dezvăluit tendințele anului 2021 în materie de mobilier și accesorii decorative.

În perioada 23 – 26 septembrie, peste 4.500 de vizitatori, specialiști și public larg, au trecut pragul Centrului Expozițional ROMEXPO, unde au găsit peste 72 de companii expozante, o gamă largă de produse home & deco și reduceri cuprinse între 10% și 20% la piesele achiziționate pe perioada târgului.

BIFE-SIM a fost atât platforma de lansare a noilor colecții, cât și un cadru ideal pentru vânzare.

Vizitatorii au achiziționat piese din diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, până la cel din materiale sustenabile, pictat manual sau combinat cu fire de aur, vintage sau cu elemente smart.

Nu au lipsit nici echipamentele și utilajele care eficientizează fluxul de producție din industria lemnului.

În plus, cei care au avut în plan să-și decoreze casa au primit sfaturi practice pentru alegerea decorațiunilor din fiecare încăpere și chiar au putut să vizioneze proiecte arhitecturale virtuale.

Evenimentul s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță sanitară

Târgul internațional de mobilă echipamente și accesorii s-a desfășurat în conformitate cu actualele standarde sanitare, ROMEXPO implementând o serie de măsuri pentru siguranța celor care au ajuns în Centrul Expozițional și pentru eliminarea riscului de răspândire a SARS CoV 2. Accesul s-a facut în baza certificatului verde. Pe perioada târgului, echipa GRAL Medical a verificat codul QR de pe certificate și a efectuat teste antigen rapide la punctul de testare amenajat în parcarea B.

„Mulțumim tuturor participanților care au ținut cont de recomandările noastre sanitare pe toată durata vizitei. Sperăm că au găsit la târg oferta perfectă de mobilă, accesorii, decorațiuni interioare și echipamente. De asemenea, le suntem recunoscători companiilor care au expus la BIFE-SIM pentru că au înțeles că evenimentul se desfășoară în condiții speciale și s-au adaptat noilor reguli. Fără implicarea și susținerea lor nu am fi reușit să organizăm această manifestare”, a declarat Mihai Costriș, Director Executiv ROMEXPO.

About ROMEXPO

ROMEXPO S.A., a privately held company, has as majority shareholder the Chamber of Commerce and Industry of Romania, one of the most important forums for representing Romanian businessmen.

Partener media principal

Parteneri media

For information for the press:

Oana Netbai - PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro

Tel: +40 758/837 759 or +40 21 207.70.00 / ext. 1221