Start # BIFESIM2021 - special edition for sale!

Primul târg fizic organizat de ROMEXPO în pandemie

În perioada 23 – 26 septembrie se desfășoară BIFE-SIM 2021  – Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Evenimentul are loc în pavilionul B2 și pe platformele exterioare ale Centrului Expozițional ROMEXPO și reunește firme cunoscute din industria home & deco.

#BIFESIM2021 este primul târg în format fizic, organizat de ROMEXPO, în pandemie

„Forțăm revenirea la normalitate cu BIFE SIM 2021 și ne bucurăm că ne putem relua activitatea expozițională. Pentru că sănătatea vizitatorilor și expozanților este o prioritate pentru ROMEXPO am făcut tot posibilul ca evenimentul nostru să se desfășoare în conformitate cu actualele standarde sanitare. Astfel, am implementat o serie de măsuri pentru siguranța celor care trec pragul Centrului Expozițional ROMEXPO și pentru eliminarea riscului de răspândire a SARS CoV 2. Invităm toți participanții să citească condițiile de acces în Centrul Expozițional ROMEXPO și să țină cont de recomandările noastre pe toată durata vizitei”, a declarat Ionel Gagu, Președinte – Director General ROMEXPO.

Ce au pregătit expozanții

Produse în trend din sectorul home & deco sunt expuse și pot fi achiziționate pe perioada manifestării. Timp de 4 zile, vizitatorii au ocazia să descopere cele mai frumoase piese de moblier și obiecte decorative de cea mai bună calitate.

Expozanții au pregătit reduceri cuprinse între 10% și 20% la: mobilier generos, fără mânere, cu materiale exclusive, soluții tehnologice pentru reținerea poluanților, piese decorative sofisticate, mobilier clasic, blaturi din piatră naturală, sinterizată sau compozit, o gamă largă de canturi pentru mobilă, elemente decorative realizate din licheni, muschi și plante stabilizate, canapele din materiale prietenoase cu mediul, lucrări artistice, piese din fier forjat și finisaje cu foiță de aur și multe altele.

De la #BIFESIM2021 nu lipsesc nici expozanții pentru care sustenabilitatea materialelor este cheia succesului sau care realizează piese de mobilier cu sertare inteligente, încărcător wireless integrat în blat sau priză smart încastrabilă.

Cei care sunt în căutare de mobilă, echipamente și accesorii care fac din orice casă – acasă, sunt invitați la târgul organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din România și cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

Visiting hours

23 – 26 septembrie 2021: între 10:00 – 18:00

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Accesul în Centrul Expozițional ROMEXPO se va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislația în vigoare.

Eveniment în siguranță alături de Gral Medical

About ROMEXPO

ROMEXPO S.A., a privately held company, has as majority shareholder the Chamber of Commerce and Industry of Romania, one of the most important forums for representing Romanian businessmen.

Partener media principal

Parteneri media

For information for the press:

Oana Netbai - PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro

Tel: +40 758/837 759 or +40 21 207.70.00 / ext. 1221