Dear partners,

Suntem nerăbdători să ne reluăm activitatea și să ne reîntâlnim la evenimentele din Centrul Expozițional ROMEXPO. Având în vedere că manifestările noastre sunt de amploare, revenirea la normalitate implică eforturi organizatorice, documentare și asigurarea unor condiții de siguranță sanitară. Pentru că ne dorim să ne aliniem la standardele europene și să respectăm  legislația și recomandările autorităţilor, o echipă a ROMEXPO a participat la VIVA TECHNOLOGY 2021, eveniment desfășurat la Paris, pentru a avea contact cu organizatorii externi și a observa care sunt condițiile de acces în zona expozițională.

Pentru siguranța vizitatorilor, expozanților și a tuturor celor care s-au implicat în procesul de organizare, accesul în cadrul evenimentului s-a făcut în baza adeverinței de vaccinare, a unui test PCR sau antigen negativ, efectuat pe teritoriul Franței cu maxim 48 de ore înainte de intrare sau a unei testări de tip PCR care să ateste imunitatea la COVID – 19 (s-a aplicat pentru persoanele care au trecut prin boală). De asemenea, a fost obligatorie purtarea măștii în interiorul pavilionului și respectarea fluxului separat de intrare/ieșire. În plus, pe traseul expozițional au fost instalate dozatoare cu dezinfectant.

Având în vedere discuțiile pe care reprezentanții ROMEXPO le-au purtat cu autoritățile din România despre calendarul măsurilor de relaxare și scenariile posibile pentru organizarea evenimentelor după 1 septembrie, vă asigurăm că manifestările programate pentru toamna acestui an se vor desfășura în condiții optime de siguranță sanitară și că depunem toate eforturile necesare pentru a ne revedea cât mai curând în the City of the city!!

Echipa ROMEXPO