Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Ambasada Republicii Estonia în România, în parteneriat cu Enterprise Estonia au plăcerea de a vă invita să participați la Forumul de afaceri România – Estonia, prilejuit de vizita oficială în România a E.S. doamna Eva-Maria Liimets, Ministru al Afacerilor Externe din Estonia.

Evenimentul se va desfășura marți, 05 aprilie 2022, începând cu orele 09.00 a.m. (08.30 – înregistrarea) și va fi găzduit de CCIR Business Center, sala Aurel Ghibuțiu.

Pentru mai multe informații cu privire la formatul evenimentului, vă rugăm să consultați Agenda Forumului de afaceri România – Estonia.

Din delegaţia oficială a Republicii Estonia vor face parte importanți oficiali guvernamentali care vor fi însoțiți de companii reprezentative estoniene din următoarele domenii: IT&C, securitate cibernetică, comerț electronic, servicii inovative de digitalizare a diferitelor domenii de activitate, industria lemnului, financiar-bancar, servicii medicale.
Forumul de afaceri va fi deschis de E.S. doamna Eva-Maria Liimets, Ministru al Afacerilor Externe din Estonia.

În prima parte a evenimentului vor fi susținute prezentări cu privire la tendințele economice din cele două state și va fi analizat stadiul cooperări bilaterale precum și cel al oportunităților de investiții româno – estoniene.

La finalul sesiunii plenare, participanții vor avea posibilitatea să participe la întrevederi business to business cu oamenii de afaceri estonieni.

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor românești pe piața economică din Republica Estonia, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea:

Participarea la eveniment este gratuită.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 30 martie 2022.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați doamnei Diana Popescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: diana.popescu@ccir.ro, tel +40374474360.

CCIR recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.