Nu ratați înscrierea la webinarul dedicat regulilor ICC Incoterms 2020, din data de 3 septembrie, și obțineți un discount de 5% pentru webinarul „Managementul plăților în afacerile internaționale”, organizat de CCIR în perioada 7-8 septembrie!

CCIR va organiza, în perioada 7-8 septembrie, între orele 09.30-15.30, webinarul „Managementul plăților în afacerile internaționale”, sesiune destinată companiilor sau societăților bancare cu activitate în comerțul internațional.
 
Webinarul prezintă caracteristicile modalităţilor de plată utilizate în decontarea operaţiunilor de export – import, precum şi criteriile care stau la baza selectării celei mai avantajoase soluţii. De asemenea, se vor explica metodele prin care o tranzacţie cu risc potenţial poate fi transformată într-o tranzacţie sigură pentru ambii parteneri comerciali.
 
Participanţilor la webinar li se vor prezenta sintetic prevederile principalelor reglementări ale Camerei de Comerţ Internaţional de la Paris (INCOTERMS 2020, Publicaţia 600 privind acreditivele documentare, Publicaţia 522 privind incasso-urile şi Publicaţia 758 privind garanţiile la cerere), şi cum, prin alegerea celei mai optime modalităţi de plată şi/sau garantare, pot derula afaceri eficiente şi sigure.

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în data de 3 septembrie, webinarul dedicat regulilor ICC Incoterms 2020. Aceste reguli au în vedere utilizarea condițiilor de livrare în comerțul intern și internațional în scopul facilitării tranzacțiilor comerciale.