Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de a vă invita să participați la o serie de evenimente online, cu tema Rebooting Europe/Repornirea Europei, organizată de Asociația Camerelor de Comerț Europene (EUROCHAMBRES), în perioada 12-14 octombrie 2020.

Criza cauzată de pandemia COVID-19 a subliniat importanța interconectivității economiei europene, precum și necesitatea unei abordări europene coordonate pentru relansarea ofertei de bunuri și servicii, pentru a menține libera circulație și a stimula cererea. Plecând de la această premisă, seria de evenimente online Repornirea Europei/Rebooting Europe va facilita schimbul de opinii între vorbitori și participanți și va genera discuții privind instrumentele dezvoltate de Uniunea Europeană pentru stimularea redresării economice.

Printre subiectele ce vor fi discutate, se numără următoarele:

  1.  IMM-uri și politica economică – 12 octombrie 2020
  2.  Competențe pe piața muncii și antreprenoriat – 13 octombrie 2020
  3.  Piața unică și digitalizare – 13 octombrie 2020
  4.  Europa globală – 14 octombrie 2020
  5.  Sustenabilitatea Europei – 14 octombrie 2020
  6.  Evenimentul de încheiere a seriei privind Repornirea Europei – 14 octombrie 2020.

Participarea la seria de evenimente Rebooting Europe/Repornirea Europei este gratuită. Mai multe informații cu privire la agendă, descrierea temelor puse în discuție și înregistrare sunt disponibile pe website-ul: bit.ly/RebootingEurope.

Termenul limită pentru înregistrarea la evenimentul final este 27 septembrie 2020, iar pentru celelalte cinci evenimente cu teme specifice – 9 octombrie 2020.

CCIR recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.