ROMEXPO te invită la BIFE – SIM 2021 – Ediție specială cu vânzare! Evenimentul reunește companii din industria de mobilier, echipamente și accesorii

În perioada 23 – 26 septembrie, ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din România și cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România, organizează BIFE – SIM 2021 – ediție specială cu vânzare.

Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 și pe spațiul exterior al Centrului Expozițional ROMEXPO, prezentând noutățile anului 2021 din domeniul mobilei și decorațiunilor interioare.

„Ediția din 2021 a BIFE SIM se desfășoară sub semnul revenirii la normalitate. Organizăm evenimentul în Centrul Expozițional ROMEXPO și pe platformele exterioare, respectând legislația și recomandările autorităţilor. Știm că a fost o perioadă dificilă pentru toată lumea și că industria mobilei a avut de suferit, însă doar împreună putem să readucem publicului bucuria de a participa la evenimente în format fizic și de a avea contact cu firme de prestigiu din sector. Fiind convinși că promovarea produselor și serviciilor într-un cadru profesionist a rămas o prioritate pentru companiile care făceau o tradiție din participarea la BIFE SIM, lansăm invitația de a ni se alătura și în această toamnă la cel mai important eveniment dedicat industriei de mobilă din România și străinătate”, transmite Mihai Costriș, Director Executiv ROMEXPO.

Conceptul BIFE – SIM 2021 are în vedere prezentarea elementelor de design cu stilurile, culorile și materiale anului, dar și aplicații și echipamente smart care asigură confortul unei locuințe.

În plus, la #BIFESIM2021 publicul are posibilitatea să achiziționeze piese de mobilier și accesorii decorative la prețuri speciale, ediția de anul acesta fiind una cu vânzare.

În aceeași perioadă cu BIFE – SIM  se desfășoară și COSMETICS BEAUTY HAIR 2021Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporaIă și coafură.

Visiting hours

23 – 26 septembrie 2021: între 10:00 – 18:00

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Accesul în Centrul Expozițional ROMEXPO se va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislația în vigoare.

About ROMEXPO

ROMEXPO S.A., a privately held company, has as majority shareholder the Chamber of Commerce and Industry of Romania, one of the most important forums for representing Romanian businessmen.

For information for the press:

 

Oana Netbai - PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro

Tel: +40 758/837 759 or +40 21 207.70.00 / ext. 1221