ROMEXPO te invită la BIFE – SIM 2021 – Ediție specială cu vânzare! Evenimentul reunește companii din industria de mobilier, echipamente și accesorii

În perioada 23 – 26 septembrie, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din România și cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România, organizează BIFE – SIM 2021 – ediție specială cu vânzare.

Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 și pe spațiul exterior al Centrului Expozițional , prezentând noutățile anului 2021 din domeniul mobilei și decorațiunilor interioare.

„Ediția din 2021 a BIFE SIM se desfășoară sub semnul revenirii la normalitate. Organizăm evenimentul în Centrul Expozițional și pe platformele exterioare, respectând legislația și recomandările autorităţilor. Știm că a fost o perioadă dificilă pentru toată lumea și că industria mobilei a avut de suferit, însă doar împreună putem să readucem publicului bucuria de a participa la evenimente în format fizic și de a avea contact cu firme de prestigiu din sector. Fiind convinși că promovarea produselor și serviciilor într-un cadru profesionist a rămas o prioritate pentru companiile care făceau o tradiție din participarea la BIFE SIM, lansăm invitația de a ni se alătura și în această toamnă la cel mai important eveniment dedicat industriei de mobilă din România și străinătate”, transmite Mihai Costriș, Director Executiv .

Conceptul BIFE – SIM 2021 are în vedere prezentarea elementelor de design cu stilurile, culorile și materiale anului, dar și aplicații și echipamente smart care asigură confortul unei locuințe.

În plus, la #BIFESIM2021 publicul are posibilitatea să achiziționeze piese de mobilier și accesorii decorative la prețuri speciale, ediția de anul acesta fiind una cu vânzare.

În aceeași perioadă cu BIFE – SIM  se desfășoară și COSMETICS BEAUTY HAIR 2021Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporaIă și coafură.

Visiting hours

23 – 26 septembrie 2021: între 10:00 – 18:00

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Accesul în Centrul Expozițional se va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislația în vigoare.

About ROMEXPO

ROMEXPO S.A., a privately held company, has as majority shareholder the Chamber of Commerce and Industry of Romania, one of the most important forums for representing Romanian businessmen.

For information for the press:

 

Oana Netbai - PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro

Tel: +40 758/837 759 or +40 21 207.70.00 / ext. 1221