Romexpo este primul și cel mai mare organizator de târguri și expoziții din România

Cu o experiență de peste o jumătate de secol, Romexpo creează și impune tendințe pe piața autohtonă de târguri și expoziții prin trei vectori strategici: modernizare; diversificare (de la 1 la peste 40 evenimente anual); specializare (de la un eveniment general la peste 40 evenimente specializate).

În 2016 a fost lansat un ambițios program de dezvoltare și modernizare a Centrului Expozițional Romexpo. Am început cu deschiderea porților pentru București, propunându-ne ca Romexpo să devină centrul marii relaxări urbane.

Cel mai mare centru expozițional din România vă oferă oportunitatea de a vă informa și de a testa produsele și serviciile de care sunteți interesați, cu ocazia târgurilor și expozițiilor care au loc în spațiile Romexpo.

Vă asteptăm să treceți prin adevărate experiențe: culturale, de stil de viată sau de business, cu ocazia show-urilor, concertelor, conferințelor și a altor zeci de manifestări de diferite tipuri pe care le găzduim!

Romexpo este „kilometrul 0” al evenimentelor, locul emblemă al întâlnirilor dintre expozanți, vizitatori specialiști și public larg.

Vezi aici programul complet al evenimentelor.

Centrul Expozițional ROMEXPO se află la 15 minute distanță de stația de metrou Aviatorilor și la 5 minute distanță de stația de tramvai și de autobuz Piața Presei Libere.

Accesul în incinta Romexpo se poate face:

  • pe la Porțile A, B, C – dinspre Bulevardul Expoziției;
  • pe la Poarta D – dinspre Strada Parcului;
  • pe la Poarta E – dinspre Strada Poligrafiei.

ro_RORO