Calendar Evenimente

Centrul expozițional ROMEXPO este gazda celor mai importante evenimente naționale. Vă invităm să vizitați târgurile de tradiție ale ROMEXPO, să luați parte la manifestările la care suntem parteneri și să intrați în lumea fascinantă a concertelor, spectacolelor și evenimentelor pe care le găzduim!

Vă așteptăm în orașul din mijlocul orașului!

Calendar Evenimente

PACK SHOW

Singura expozitie de packaging din Romania

14 – 17 mai

PACK SHOW este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din România, dedicat în întregime ambalajelor și soluțiilor de ambalare. Reunește un număr important de utilizatori și furnizori într-o platformă esențială pentru industria de packaging din Romania. Aici, inovația devine realitate și se dezvoltă într-un cadru de afaceri captivant.

Cu peste 40 de industrii verticale reprezentate și peste 100 de expozanți, PACK SHOW adună sub același acoperiș cele mai diverse și inovatoare soluții din domeniu.

Ediția din 2024 a PACK SHOW marchează un pas hotărât înainte prin accentuarea tehnologiilor de ultimă generație, aducând în prim-plan producătorii de ambalaje și etichete pentru sectoarele care au strălucit în 2023. Inovația, sustenabilitatea și reciclarea sunt elemente centrale în această ediție, reflectând o viziune axată pe viitor.

De la Retail & Horeca la Food & Drinks, de la Bread & Confectionary la Healthcare & Cosmetics, de la Printing packaging & labeling la soluțiile de ambalare reutilizabile și logistica, PACK SHOW 2024 este puntea care conectează progresul și excelența într-un singur loc. Este locul unde ideile devin realitate și unde industria de ambalaje se transformă într-un spațiu vibrant de inovație și schimbare.

Aceasta descriere ar putea să definească și să transmită esența și importanța evenimentului PACK SHOW 2024 pentru industria de ambalaje din România.

www.packshow.ro

METAL SHOW & TIB

14 – 17 mai

METAL SHOW & TIB este târgul Numărul 1 din România pentru prelucrarea metalelor, tehnologii şi echipamente industriale. Timp de 4 zile, târgul se bucură de prezenţa celor mai reprezentative companii producătoare sau distribuitoare din aceste domenii, care vin să prezinte LIVE în faţa factorilor de decizie şi a specialiştilor zeci de aplicaţii şi tehnologii SMART.

Organizat de EUROEXPO Fairs şi ROMEXPO, târgul are loc între 14 şi 17 mai 2024 în centrul expoziţional Romexpo-Bucureşti (pavilionul B2).

www.metalshow-tib.ro

TIBCO

16 – 19 Mai

TIBCO reuneşte companii din România și din străinătate care prezinta cele mai recente produse și servicii de pe piaţa bunurilor de larg consum, conturând tendinţele din acest sector. Articole de calitate superioară, la preţuri de producător: textile și ţesături decorative, haine şi accesorii vestimentare, bijuterii, preparate culinare, electrice și electronice, dar și multe creaţii hand-made pot fi achizițonate  la TIBCO, devenind fie o amintire de la tîrg, fie un cadou pentru cei dragi.

Antique Market I

16 – 19 Mai

Eveniment dedicat celor care iubesc obiectele de arta, piesele de mobilier, bijuteriile, cartile, discurile cu un trecut.

ro_RORO