Calendar Evenimente

Centrul expozițional ROMEXPO este gazda celor mai importante evenimente naționale. Vă invităm să vizitați târgurile de tradiție ale ROMEXPO, să luați parte la manifestările la care suntem parteneri și să intrați în lumea fascinantă a concertelor, spectacolelor și evenimentelor pe care le găzduim!

Vă așteptăm în orașul din mijlocul orașului!

Calendar Evenimente

OVO – spectaculosul Cirque du Soleil vine în București!

15-18 februarie 2024

Cirque du Soleil este încântat să-și anunțe revenirea la București cu noua sa producție OVO, o producție plină de energie și acrobație. OVO este o experiență captivantă, o intruziune plină de culoare într-o nouă zi din viața insectelor intr-o colonie plină de energie si in continua mișcare. Prin acrobații spectaculoase care scot în evidență personalitățile și abilitățile unice ale speciilor de insecte selectate, OVO explorează frumusețea biodiversității în toate contrastele și vitalitatea sa. Odată cu relansarea sa din 2022, trei actori și personaje noi au fost incluse în vesela colonie OVO pentru a încânta publicul de toate vârstele.

Târgul de Turism al României, ediția de primăvară

15-18 februarie 2024

Târgul de Turism al României (TTR), cea mai vizibilă manifestare pentru industria turistică românească, reunește agenţii de turism, tour-operatori, organizaţii şi asociaţii de turism naţionale, regionale şi internaţionale, oficii şi administraţii locale şi regionale. Deoarece Târgul de Turism al României prezintă cele mai avantajoase oferte de călătorie și vacanţă către toate colţurile lumii și promovează turismul românesc, vizitatorii au la dispoziţie cea mai bogată ofertă pentru petrecerea timpului liber. Zonele turistice ale ţării noastre se află printre sutele de oferte pentru excursii și sejururi ce privesc aria turismului montan, al Mării Negre și al Deltei Dunării și nu lipsesc nici pachetele personalizate pentru staţiunile şi zonele balneare sau agroturistice. De asemenea, companiile expozante au pregătit și pachete turistice pentru litoralul grecesc sau bulgăresc, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale, dar şi reduceri pentru destinaţii exotice.

https://www.targuldeturism.ro/

Baby Boom Show, ediţia de primăvară 2024

29 februarie-3 martie 2024

Baby Boom Show este cea mai mare expoziţie din România dedicată copiilor şi viitoarelor mămici. Într-un peisaj aglomerat de magazine și târguri pentru copii, Baby Boom Show iese în evidenţă ca un univers fascinant al parenting-ului contemporan, care aduce în prim-plan cele mai inovatoare produse, cele mai utile informații și cele mai dulci momente pentru familiile care se pregătesc să păşească pe minunatul drum al părintelui. Fiecare ediţie vine cu super oferte şi discounturi exclusive la servicii medicale, pachete de naştere, îmbrăcăminte şi încălţăminte, jucării, cărucioare, mobilier.

www.babyboomshow.ro

FISHING & HUNTING EXPO

14 – 17 martie

Fishing & Hunting Expo, cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, a stabilit datele de desfășurare a ediției cu numărul opt, în perioada 14-17 martie 2024, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul B1, pentru că pasiunile trebuie să fie urmate.

F&H Expo a demonstrat încă de la prima ediție că este cea mai importantă expoziție de profil din România. Ediția a opta se va desfășura pe o suprafață de peste 12,000 mp. În centrul pavilionului vom regăsi scena și piscina pentru prezentări și demonstrații, iar la locul de entertainment vor fi simulatoare de pescuit, photobooth tematic, un cocktail bar, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare și multe alte atracții.

www.fishingandhuntingexpo.ro

Construct – Ambient Expo

14 – 17 martie

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, manifestare de top pentru domeniul construcţiilor și amenajărilor interioare, aduce în prim plan proiecte inovatoare pentru industria construcţiilor și cea a amenajărilor interioare. Prin intermediul Târgului internaţional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcţii, amenajări interioare și exterioare, decoraţiuni și piscine, promovăm excelenţa din acest sector, expunem calitatea serviciilor din domeniu și facilităm accesul vizitatorilor specializaţi, dar și al publicului larg la echipamente de ultimă generaţie.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO reunește firme din aria construcţiilor și amenajărilor interioare și prezintă cele mai noi produse și tehnologii apărute în domeniu. Sunt prezentate în cadrul  târgului sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie. De asemenea, profesioniștii prezenţi la eveniment consiliază vizitatorii şi oferă informaţii utile cu privire la tendinţele în materie de amenajări interioare și exterioare.

https://construct-ambientexpo.ro/

Romtherm

14 – 17 martie

ROMTHERM este manifestarea care se adresează specialiștilor ce își desfășoară activitatea în industria instalaţiilor, echipamentelor de încălzire, răcire și de condiţionare a aerului. La eveniment sunt expuse tehnologii de ultimă generaţie și un sortiment bogat de accesorii și instalaţii care asigură o funcţionare cât mai bună a construcţiilor. ROMTHERM reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de relaţii de afaceri între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează instalaţii de ventilare, încălzire, alimentare cu apă, instalaţii tehnologice și termice, produse și echipamente cu rol în securitatea la incendiu.

https://www.romtherm.ro/

Expo Flowers

14 – 17 martie

În fiecare primăvară, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit stabilește tendinţele în grădinărit. EXPO FLOWERS & GARDEN aduce soluţii practice de design și amenajare a spaţiilor verzi, fie că e vorba de o gradină sau doar de o mică zonă dedicată plantelor. Producătorii, comercianţii, horticultorii, arhitecţii peisagişti și specialiştilor în unelte şi ornamente de gradină vin cu sfaturi utile privind îngrijirea grădinilor, pomilor, arbuştilor și florilor. Plante exotice, arbori și arbuști ornamentali, pomi fructiferi, aranjamente speciale, plante aclimatizate, dar și ghivece, jardiniere și accesorii pentru gradină sunt expuse în cadrul EXPO FLOWERS & GARDEN.

Mobila Expo

14 – 17 martie

Decorarea unei locuinţe nu este o sarcină ușoară, iar piesele de mobilier și decoraţiunile interioare pot transforma o casă în „acasă”. MOBILA EXPO – Târgul de mobilă cu vânzare – este locul ideal unde pot fi alese cele mai potrivite piese de mobilier, în funcţie de buget și stilul preferat. Companii de renume participă la MOBILA EXPO și expun ultimele tendinţe din această industrie care se reinventează de la an la an. Prin prezenţa la Târgul de mobilă cu vânzare, expozanţii contribuie la realizarea unei incursiuni în universul diferitelor stiluri de amenajare, iar vizitatorii au posibilitatea să discute direct cu cei care proiectează și produc mobilă. Evenimentul se adresează celor care doresc să-și achiziţioneze mobilier direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuţi din domeniu, la preţuri avantajoase.

PetExpo

16 – 17 martie

PetExpo este evenimentul anului în sectorul dedicat animalelor de companie din România. Este primul târg profesionist într-un domeniu care cunoaște, an după an, o creștere continuă. Fiind un mix între un eveniment B2C dedicat consumatorilor finali și B2B dedicat profesioniștilor, PetExpo acoperă toate valențele sectorului și oferă multiple oportunități atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori.
La PetExpo participă, cu noutăți și oferte speciale, producători, importatori și distribuitori de hrană, suplimente, produse de dresaj, îmbrăcăminte, bijuterii, cuști, automate de hrană, lese, paturi, jucării, produse de igienă, medicamente și altele. De asemenea, o importantă secțiune este dedicată companiilor care oferă servicii în domeniu: cabinete veterinare, saloane de grooming, școli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau fotografi specializați.
În 2024, la cea de-a 13a ediție, PetExpo aduce un mix de experiențe și activități, atât pentru proprietarii de câini, pisici (și nu numai) cât și pentru profesioniștii din domeniu, continuăndu-și misiunea prin crearea unui eveniment memorabil și educarea consumatorilor spre calitate.

www.petexpo.ro

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC

Targ pentru energii regenerabile si protectia mediului

11 – 13 aprilie

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC este locul unde inovația și viitorul durabil se intersectează pentru a defini următoarea etapă a energiei verzi și a protecției mediului în România! Acest eveniment de vârf servește drept epicentrul în care furnizorii de tehnologii și servicii din acest domeniu se conectează și colaborează într-o platformă de afaceri inovatoare și unică.

Aici, construim punți solide între cererea și oferta din industrie, facilitând interacțiunile dintre expozanți și vizitatori într-o atmosferă vibrând de oportunități de afaceri și schimbări pozitive. Cu susținerea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, alături de organizațiile non-profit partenere, aducem în prim-plan cele mai recente noutăți și tendințe din acest domeniu dinamic.

La GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC, audienta va beneficia de informații directe și de perspective privilegiate oferite de cei care dictează direcția schimbărilor majore în acest sector. Este locul unde tehnologia și conservarea mediului se întâlnesc pentru a cataliza evoluția către un viitor mai sustenabil și mai eficient energetic.

Așadar, vă invităm să vă alăturați acestei mișcări de transformare, unde afacerile prind viață și se dezvoltă într-un mediu propice creșterii durabile și inovației continue.

www.greenenergyexpo-romenvirotec.ro

PACK SHOW

Singura expozitie de packaging din Romania

14 – 17 mai

PACK SHOW este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din România, dedicat în întregime ambalajelor și soluțiilor de ambalare. Reunește un număr important de utilizatori și furnizori într-o platformă esențială pentru industria de packaging din Romania. Aici, inovația devine realitate și se dezvoltă într-un cadru de afaceri captivant.

Cu peste 40 de industrii verticale reprezentate și peste 100 de expozanți, PACK SHOW adună sub același acoperiș cele mai diverse și inovatoare soluții din domeniu.

Ediția din 2024 a PACK SHOW marchează un pas hotărât înainte prin accentuarea tehnologiilor de ultimă generație, aducând în prim-plan producătorii de ambalaje și etichete pentru sectoarele care au strălucit în 2023. Inovația, sustenabilitatea și reciclarea sunt elemente centrale în această ediție, reflectând o viziune axată pe viitor.

De la Retail & Horeca la Food & Drinks, de la Bread & Confectionary la Healthcare & Cosmetics, de la Printing packaging & labeling la soluțiile de ambalare reutilizabile și logistica, PACK SHOW 2024 este puntea care conectează progresul și excelența într-un singur loc. Este locul unde ideile devin realitate și unde industria de ambalaje se transformă într-un spațiu vibrant de inovație și schimbare.

Aceasta descriere ar putea să definească și să transmită esența și importanța evenimentului PACK SHOW 2024 pentru industria de ambalaje din România.

www.packshow.ro

METAL SHOW & TIB

14 – 17 mai

METAL SHOW & TIB este târgul Numărul 1 din România pentru prelucrarea metalelor, tehnologii şi echipamente industriale. Timp de 4 zile, târgul se bucură de prezenţa celor mai reprezentative companii producătoare sau distribuitoare din aceste domenii, care vin să prezinte LIVE în faţa factorilor de decizie şi a specialiştilor zeci de aplicaţii şi tehnologii SMART.

Organizat de EUROEXPO Fairs şi ROMEXPO, târgul are loc între 14 şi 17 mai 2024 în centrul expoziţional Romexpo-Bucureşti (pavilionul B2).

www.metalshow-tib.ro

TIBCO

30 mai – 2 iunie

TIBCO reuneşte companii din România și din străinătate care prezinta cele mai recente produse și servicii de pe piaţa bunurilor de larg consum, conturând tendinţele din acest sector. Articole de calitate superioară, la preţuri de producător: textile și ţesături decorative, haine şi accesorii vestimentare, bijuterii, preparate culinare, electrice și electronice, dar și multe creaţii hand-made pot fi achizițonate  la TIBCO, devenind fie o amintire de la tîrg, fie un cadou pentru cei dragi.

Antique Market I

30 mai – 2 iunie

Eveniment dedicat celor care iubesc obiectele de arta, piesele de mobilier, bijuteriile, cartile, discurile cu un trecut.

ro_RORO