DESPRE NOI

ROMEXPO S.A. este liderul industriei românești de târguri și expoziții, îmbinând tradiția cu experiența și calitatea de nivel internațional, toate în beneficiul expozanților și vizitatorilor specialiști care, an de an, confirmă buna reputație a firmei. ROMEXPO S.A. este recunoscut și pe plan internațional, fiind membru cu drepturi depline al Asociației Mondiale a Industriei de Expoziții – UFI, al Alianței Târgurilor din Europa Centrală – CEFA, al Uniunii Internaționale de Raportare a Statisticilor Expozițiilor – CENTREX și al Asociației Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.

Societatea dispune de propriul său centru de expoziții, denumit Centrul Expozițional ROMEXPO, care se întinde pe o suprafața totală de 100.000 mp. Din 1991 strategia de dezvoltare a societății ROMEXPO S.A. s-a concentrat pe trei direcții prioritare: modernizare, diversificare și specializare, toate acestea într-un efort de creștere substanțială a calității serviciilor atât pentru expozanți cât și pentru vizitatorii specialiști, din ce în ce mai exigenți.

ROMEXPO S.A. oferă partenerilor săi o gamă completă de servicii, variante și soluții menite să satisfacă orice cerințe, de la cele uzuale, la cele cu înalt grad de complexitate, care imprimĂ unui târg sau expoziție o notă distinctă de eleganță și personalitate. ROMEXPO S.A. organizează anual peste 40 de târguri, expoziții și saloane comerciale cu participare internațională, în majoritate manifestări specializate, care reprezintă factori importanți ai accelerării proceselor complexe de restructurare a economiei naționale, de dezvoltare și modernizare a infrastructurii, de retehnologizare a ramurilor industriale, de sprijinire a informatizării activităților economico-sociale etc. Vor fi extinse relațiile de colaborare internațională ale ROMEXPO S.A. prin încheierea de noi acorduri de cooperare cu organizatori reputați de târguri și expoziții din străinătate, dezvoltând, pe noi coordonate, colaborarile deja perfectate cu astfel de parteneri din lumea întreagă.

În urma derulării procedurilor de certificare a Sistemului de Management al Calității, organismul TUV Thuringen a emis certificatul care atesta aplicarea de către ROMEXPO S.A. a cerințelor standardului SR EN ISO 9001: 2015 pentru următoarele domenii de activitate:

  • Organizarea târgurilor, expozițiilor și evenimentelor;
  • Închirierea pavilioanelor, spațiilor exterioare și a sălilor de conferința;
  • Proiectarea, construcția și amenajarea standurilor expoziționale.

Atragerea unui număr cât mai mare de clienți din întreagă lume este un obiectiv major al oricărui organizator. În acest scop, ROMEXPO S.A. a încheiat acorduri de cooperare cu organizații renumite și a dezvoltat o rețea de agenți activă în Europa, Orientul Mijlociu și Asia. În fiecare an, Centrul Expozițional ROMEXPO este vizitat de delegații străine conduse de oficialități de rang înalt.

ro_RORO