Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Ucrainei au plăcerea de vă invita să participați la evenimentul online cu tema Oportunitățile oferite de Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Ucraina pentru comunitatea de afaceri, care se va desfășura în data de 3 noiembrie 2020, între orele, în intervalul orar 9.30-11.40.
Scopul evenimentului este de a îmbunătăți înțelegerea implicațiilor Acordului de Asociere și a Zonei de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Ucraina, în vederea informării oamenilor de afaceri și, în mod special, a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) cu privire la oportunitățile oferite de aceste acorduri în accesarea pieței din Ucraina.
În contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus, suntem convinși că dialogul devine un instrument de maximă importanță pentru a înțelege mai bine viitorul model de abordare a economiei globale la nivelul UE, precum și pentru a promova oportunitățile existente pentru actorii economici din România.
Pentru mai multe informații despre acest eveniment, vă invit să consultați agenda preliminară și documentul de informare disponibile mai jos, precum și pe website-ul Camerei de Comerț și Industrie a României, accesând următorul link.
Participarea la eveniment este gratuită, însă înregistrarea este obligatorie.
Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Pentru detalii suplimentare, vă adresez rugămintea de a o contacta pe doamna Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail oana.alexe@ccir.ro, tel.: 0374 474 391.

CCIR recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.