ROMEXPO, orașul din mijlocul orașului!

Îmbinând tradiția și experiența cu inovația și deschiderea față de ultimele trenduri și tehnologii, ROMEXPO, cel mai important centru expozițional din București și din România, reprezintă punctul de referință pentru toate evenimentele românești și sud-est europene de anvergură, respectiv târguri și expoziții, summituri, congrese, întâlniri de afaceri, dar și spectacole, concerte, competiții sportive și evenimente private.

Clienții noștri primesc servicii de înaltă calitate, aliniate la cerințele pieței conturate de marii organizatori de evenimente din Europa și din lume, fiind cel mai cunoscut și căutat loc de întâlnire dintre companii și publicul lor.

Oferta ROMEXPO cuprinde pavilioane expoziționale la cele mai înalte standarde, săli de conferințe, congrese, seminarii – cu capacități între 50 și 500 de persoane, echipate corespunzător pentru evenimente de anvergură, și peste 2.000 de locuri de parcare.

Activitatea companiei se concentrează pe trei axe prioritare:

  • organizarea târgurilor, expozițiilor și evenimentelor;
  • închirierea pavilioanelor, spațiilor exterioare și a sălilor de conferință;
  • proiectarea, construcția și amenajarea standurilor expoziționale.

ROMEXPO a găzduit de-a lungul timpului unele dintre cele mai importante evenimente de business, culturale și artistice din București și din România, cele mai recente fiind Digital Assembly 2019, conferință europeană anuală organizată în România cu ocazia deținerii Președinției Consiliului Uniunii Europene, Summitul Inițiativa Celor Trei Mări (2018), Disney on Ice (2019), East European Comic Con, dar și manifestări expoziționale de anvergură europeană și internațională devenite deja de tradiție precum Indagra, târg reprezentativ pentru industria agricolă, BIFE-SIM, târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii, sau Târgul de Turism al României.

În fiecare an, prin implicare și profesionalism, Centrul Expozițional ROMEXPO reușește să fie un punct de deschidere a pieței românești către exterior și să ofere un schimb de experiență benefic pentru economia românească.

Vă așteptăm alături de noi, în Orașul din mijlocul orașului, pentru a organiza împreună un eveniment sau o manifestare expozițională memorabilă! Indiferent de tipul de eveniment organizat, garantăm flexibilitate în amenajare și o gamă largă de facilități și servicii.

CIFRE

  • peste 65 de expoziții și târguri anual
  • mai mult de 45 de evenimente pentru publicul larg anual
  • peste 100 de convenții anual
  • 3.200 de firme participante la târguri și expoziții anual
  • peste 920.000 de vizitatori și spectatori anual
  • 37 de țări reprezentate la evenimentele expoziționale
  • peste 270.000 mp de expunere anual
ro_RORO