Explorăm lumea în siguranță la Târgul de Turism al României

În perioada 24 – 27 februarie, ROMEXPO organizează ediția de primăvară 2022 a Târgului de Turism al României. Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional, respectând legislația în vigoare și recomandările autorităților în ceea ce privește conduita socială în prevenirea răspândirii virusului.

Călătoriile în timpul pandemiei sunt o adevărată provocare, dar expozanții au cele mai bune soluții pentru o vacanță în siguranță. Pasionații de călătorii sunt invitați la ROMEXPO să achiziționeze cele mai avantajoase pachete turistice.

Agențiile și tour-operatorii care participă la #TTR2022 au pregătit reduceri de până la 50% pentru: destinații exotice, sejururi pe litoralul românesc, excursii la munte, circuite interne sau externe, escapade de tipul city-break sau vacanțe all inclusive.

În plus, la târg sunt promovate servicii și zone turistice din România prin intermediul unităților administrativ teritoriale, consiliilor județene, primăriior, asociațiilor de turism, oficiilor turistice.

Accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis si celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. În plus, echipa GRAL Medical face testare antigen rapidă la punctul  amenajat în Parcarea B.

„Rugăm toți participanții să țină cont de recomandările noastre pe toată durata vizitei în Centrul Expozițional. ROMEXPO ia toate măsurile necesare pentru ca timpul petrecut la târg să fie în condiții de maximă siguranță sanitară. Având în vedere contextul epidemiologic actual și rapiditatea cu care se schimbă lucrurile, îi invităm pe vizitatori să urmărească site-ul nostru (www.targuldeturism.ro) și paginile din social media. Le vom updata zilnic cu ultimele informații oficiale despre condițiile de acces”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

Program de vizitare

24 – 26 februarie, în intervalul 10:00-18:00

27 februarie, în intervalul 10:00 -16:00

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Despre ROMEXPO

ROMEXPO, societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR ROMEXPO

email: oana.netbai@romexpo.ro

tel: 0758 837 759