In marja cooperarii anterioare, imi face o deosebită plăcere să vă fac cunoscută oportunitatea de a participa la training-ul Brokeraj de afaceri, care se va desfășura în perioada 02-04 martie și 09-11 martie 2022, în format hibrid, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României – bulevardul Octavian Goga, nr. 2, București, amfiteatrul Albastru și online, prin platforma zoom.

Cursul organizat de către CCIR și TradeX este oferit în exclusivitate în România, modulele fiind adaptate după și acreditate de către International Business Brokers Association. TradeX creează o nouă nișă pe piața de business din România – prin diversificarea strategiilor de ieșire actuale (insolvență si faliment), bazată pe parteneriate puternice cu organizații vest-europene, specializate în realizarea transferurilor de afaceri. Vânzarea și cumpărarea de afaceri sunt strategii populare în Europa – anual, peste 300.000 de companii și peste 2 milioane de angajați sunt transferați unor noi proprietari.

Cursanții vor dobândi noi abilități și beneficii pe zone precum:

• specializarea cursanților în vânzarea, cumpărarea și transferul de afaceri;
• analizarea unei afaceri de către un investitor;
• pregătirea unei afaceri pentru vânzare, cu un preț corect;
• promovarea afacerii în mod eficient, folosind tehnicile și canalele potrivite;
• pașii legali pentru a vinde sau cumpăra o afacere;
• acces la instrumente digitale pentru promovarea și evaluarea afacerilor;
• acces la o comunitate europeană și globală de experți și antreprenori activi în domeniul brokerajului de afaceri.

Acest curs este potrivit pentru orice antreprenor/CEO/CFO care dorește să își consolideze cunoștințele de afaceri, mai cu seamă celor care doresc să profite de oportunitatea pe care intermedierea vânzărilor și cumpărărilor de afaceri o reprezintă în acest moment pe piața din România.

Cursul propus aduce plusvaloare și companiilor care doresc să acceadă spre grupuri internaționale de afaceri sau care doresc să aprofundeze modalitățile de dezvoltare a propriei afaceri, prin vânzarea acesteia sau cumpărarea unei alte afaceri.

Durata cursului este de 42 de ore, distribuite de-a lungul a șase zile, structurate în două intervale, de câte 3 zile fiecare: 02-04 martie și 09-11 martie 2022, orele 09.00-16.00, cu pauză de prânz (cca. 30 min.).

Condiții de acces la curs: diplomă de Bacalaureat. Absolvirea cursului depinde de promovarea examenelor aferente fiecărui modul în parte. Diploma obținută este eliberată sub egida International Business Brokers Association, fiind astfel recunoscută în comunitățile de afaceri din Europa și America.

Tariful de participare la curs este de 1800 lei + TVA (format fizic), respectiv 850 lei + TVA, iar cei ce se înscriu până la data de 21 februarie 2022, beneficiază de o reducere de 5%.

Înscrierea se poate face prin e-mail, la adresa cristina.ionescu@ccir.ro, până la data de 28 februarie 2022, prin completarea formularului de participare online:

Detalii despre curs sunt disponibile la https://ccir.ro/event/brokeraj-de-afaceri/

Anexe: tematica.

Cu stimă,

Ana Cristina Ionescu
Director
Strategies, Policies and Programmes Division

CCIR recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.