Oportunități de afaceri în Centrul Expozițional ROMEXPO

Ai un concept unic și vrei să-l dezvolți într-un loc spectaculos? Îți punem la dispoziție spațiul potrivit, o echipă completă de profesioniști și logistica necesară. Putem găzdui conferințe, summit-uri, concerte, festivaluri, evenimente corporate sau manifestări expoziționale în pavilionele A, B1, B2 și B3.

Oferim servicii specializate și integrate

Proiectare și construcție ROMEXPO dezvoltă o varietate de concepte personalizate care pun în valoare identitatea de brand a oricărui business.

Închiriere mobilier și echipamente – servicii complete de închiriere pentru amenajarea spațiului, precum și personal specializat în configurarea rapidă și eficientă.

Manipulare și depozitare – beneficiați de suportul nostru logistic pentru manipularea și depozitarea în siguranță a exponatelor, echipamentelor și utilajelor.

Amenajare și ambientare – utilizăm construcții modulare hich – tech, materiale și accesorii de top pentru un design spectaculos al spațiul închiriat.

Publicitate – spațiile noastre publicitare din zone intens tranzitate îți asigură o expunere maximă în timpul evenimentelor.

Parcare – dispunem de un număr de peste 2.000 de locuri de parcare pe care le punem la dispoziția vizitatorilor, expozanților și partenerilor.

Trebuie doar să ne contactezi și găsim împreună cele mai eficiente soluții de colaborare.

romexpo@romexpo.ro